Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Tiszafüred! :o)

2011.08.02. 15:06 - Dujv

Vagyis - mint ahogy már korábban említettem - tavaszoltunk és őszöltünk (vagy őszültünk???)! :o)))

Idei nyaralásunk Tiszafüreden indult, a tavalyról már jól ismert Hotel Balneum vendégei voltunk egy hétig. Ismét szuper apartmanházban volt a szállásunk, kényelmesen elfértünk, volt hely Panna játékainak, volt hely szaladgálni. Az időjárás hol ilyen, hol olyan volt, de emiatt nem aggódtunk, hiszen a szálloda rendelkezett wellness részleggel, így rossz időben is tudtunk pancsolni. :o)

A napjaink nagy részét a medencében töltöttük, Panna igazi vizicsibe lett. Már simán ugrált a vízbe, az sem volt baj, ha lement a víz alá, sőt, ő kérte, hogy úgy ugorhasson. :o) És a végére már nagyon ügyesen evickélt a víz alatt egyikőnktől a másikhoz. :o)

Az úszkáláson kívül voltunk még bicajozni is! A Tiszta-tó környéke gyönyörű, és szuper bicikliút van kiépítve, ajánlom mindenkinek! :o) Kíváncsi voltam, hogy bírja majd Panna az egyhelyben ülést, de semmi gond nem volt. Sőt, annyira élvezte, hogy ha még tekerünk negyed órát, épp elalszik apa háta mögött! :o))))))))

A bicajozásból visszaérve a szálloda játszóterére is benéztünk egy kis kalózhajózásra, homokozásra, hintázásra. :o)

A következő napon hajókázni mentünk, vagyis inkább csónakázni. :o) Milán volt a hajóskapitány, Panna a matróz... Akit végül az első 10 percben elringatott a csónak, és csak a kikötéskor ébredt fel. :o))) Akkor viszont úúúgy felébredt, hogy rögtön követelte az újabb hajókázást. Mivel átaludta az egészet, azt hitte még csak most indul a móka... :o))) Így egy másik nap ismét elmentünk a csónakkal egy körre, de itt már rutinosan, a délutáni alvás után indultunk. :o)

Az utolsó napok egyikén még kirándultunk egyet, tettünk egy sétát a Tisza árterén kialakított gyönyörű helyen. Panna magához képest egész ügyes volt, sokat sétált és keveset cipeltette magát... :o)))

Persze a fenti programokon kívül sem unatkoztunk. Hatalmas kertje van a szállodának, lehetett szaladgálni, aztán volt két kutyus, akiket meg lehetett jövet-menet simizni, voltak Pannához hasonló korú gyerekek, akikkel klassz volt együtt pancsolni, és úgy összességében mindenkit el lehetett bűvölni a szöszke hajjal, kék szemmel és cuki dumával! :o)))

További Tiszafüredi képekért kattints ide: 2011 Tiszafüred

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása