Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

20.30-as ébredések...

2009.12.10. 22:02 - Dujv

Az egész még szombaton este kezdődött, amikor is Milánnal egy családi szülinapra voltunk hivatalosak. Hétre mentünk, így anyu és hugom jöttek át Pannára vigyázni. Mivel napközben többször is vigyáztak rá, és soha nem volt semmi gond, most is úgy váltunk el Pannától, hogy reggel találkozunk...

Épphogy megettem a vacsit, csörög a teló. Tesóm, háttérben Panna keserves sírása. A fürdés még okés volt, utána a vacsinak anya nélkül már nem olyan frankó volt az íze, nemis fogyott sok belőle. Aztán kis játék, és mikor elálmosodott, akkor esett le a tantusz, hogy hoppá, anya sehol... Na, sírás elkezdődik, óriási krokodilkönnyek, semmi nem jó, semmi nem nyugtatja meg... Úgyhogy anya haza!

Hazaértem, még ment a hüppögés egy darabig, aztán elaludt a kezemben... Hiába, anya csak egy van! :o) És én nem bánom, hogy ennyire ragaszkodik hozzám. Úgysem akarok nélküle sehova sem menni, és pár év múlva meg már úgyis tojik a fejemre! Most legalább én vagyok a legfontosabb neki... :o)))

Ja, és az ébredések...

Mindez - a sírás kezdete és a legnagyobb intenzitása - olyan 20.30 körül lehetett szombaton. Panna azóta MINDEN NAP, PONTBAN FÉL 9-KOR felsír! Mindegy, hogy fél 7 óta vagy 8 óta alszik, a fél 9-es ébredés megvan. Sír, feláll a kiságyban. Én bemegyek, felveszem, kihozom, leülök vele a fotelba, és szinte már abban a pillanatban alszik is vissza... Valahogy bevésődött, hogy akkor anya nem volt, és meg kell bizonyosodni, hogy most itt van. :o)))

Reméljük azért egy idő után elhiszi, hogy nyugodtan alhat, nem megyek sehová... :o)

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vinczeo 2009.12.10. 22:51:16

Ez nagyon durva! remélem megnyugszik a pici lány és elhiszi hogy ott vagy neki!


süti beállítások módosítása