http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Videók...

2011.08.23. 14:55 - Dujv

Panna mostanában sokat mesél. Hol a babáinak, hol saját magának, hol nekünk. :o) Nagyon édes, ahogy a kitalált sztorykat összefűzi az igazi mesékkel, legtöbbször halandzsa dumákkal vegyítve. :o) Itt éppen Bogyó és Babócát mesél, ez az egyik nagy kedvenc mostanság... :o)

Itt anyuéknál meséli az én ezer éves Kisvakondos könyvemet... :o)

Itt pedig Anna, Peti, Gergőt mesél, az örök kedvencet! :o))) Nem tudja megunni. Itt azt a részt meséli, mikor Anna Piroskának, Peti pedig ördögnek öltözik a farsangi bálra. Úgy látszik ő csak ennyit jegyezett meg a meséből: "Nem akarsz??? Nem? Neeeeeem? Nem akarsz ördög lenni??? Jóóóóó! Buta vagyok! Fuss el véle..." :o)))))))

A mesélés mellett az éneklés és mondókázás lett az újabb őrület. Illetve ezt már régóta csinálja, mostanság csak tovább fejlesztette! :o)))

1. Szonja pancsizik című sláger: Ez egy Panna által kitalált dalocska, Szonja az egyik ovistársa. :o)

2. Hinta-palinta: Itt még nem jól énekli, de mára már megtanulta, hogy "ugorj a TISZÁBA". :o)))

3. Egyik kedvencem, az "Este van már nyolc óra"! :o)))

4. Szülinaaaaaaap: Mindenből szülinapi tortát épít... Játékokból, kockákból, könyvekből, borosüveg dugókból, mindenből... :o))) Itt épp apának volt szülinapja, a babákkal ünnepelték... :o)))

Azt el is felejtettem, hogy Panna öltözéke mindig saját választás. Táncolni csak szoknyában lehet, és legtöbbször a fejére is kell valami ha szerepel... :o)))

Újabb szokása, hogy telefonál... Mindennel... A mi igazi telefonunkkal, az ő játék telefonjaival, van amikor csak a kezével. És tényleg úgy csinál, mintha igaziból beszélne. Kivárja míg a "vonal túloldalán" válaszol az illető, akit hívott, csak aztán teszi fel a következő kérdést. :o))) 

Itt épp Micivel indult a beszélgetés, a végén viszont Dóri lett belőle... :o))) Mici az új szerelem, Dóri pedig az egyik ovistársa.

És végül a legújabb őrület: TÁNC, TÁNC, TÁNC!!! :O)))

Egy fesztiválon voltunk, ahol sok néptánc együttes és zenekar is fellépett. Pannát alig lehetett elcsalogatni onnan!!! :O) A nagyszínpad előtt volt egy alacsonyabb színpad szerűség is felállítva, ott nyomta végig a táncot! Nagyon ügyes!!! Néha még a ritmusba is beletalált! :o)))

Ez pedig augusztus 20-án készült, a tüzijátékot mentünk megnézni. Előtte Sugarloaf koncert volt és hát Panna hozta a formáját! :o) Főleg, miután a papától kapott világító kardot és karkötőt is!!! :o))) Egyetlen dolgot sérelmezett: "Anyaaaaaaa!!! Itt nincsen színpad? Itt csak fű van???" :o))))))))

Ez a videó szintén a fesztiválon készült. Panna volt a főkolompos a körhintán! :o))) Kapott egy kolompot a bácsitól, de először úgy meg volt szeppenve, hogy azt hittük ki is akar majd szállni a kosárból. Aztán egyszercsak ráérzett a dolog ízére, és már le sem lehetett lőni! :o))) Egyszer kiabálta is, hogy "Anyaaaa, elfáradt a kezem!" :o)))

Az utolsó videón meg egyszerűen megzabálom! :o))) Van egy tök szuper gyerekdalos CD, azon van többek között a Borsófőzelék című szám is. Milánnak is annyira megtetszett, hogy rátette a telefonjára. Na, egyik este lejátszotta Pannának. Utána Panna egész este ezen rötyögött, hogy apa telefonja azt monda, borsófőzelék! :o))))))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása