http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Alvás és egyebek :o)

2011.07.02. 17:51 - Dujv

Jelentem szuperül haladunk az alvás-projekttel!!! Mára már ott tartunk, hogy fürdés után irány Panna ágya, ott egy (kettő-három) mese, most éppen Anna, Peti, Gergő korszak van. A mesék után lámpaoltás, kis simi, bújás, aztán puszi Pannának, a cicának és a kutyusnak, végül anya ki a szobából, de az ajtót nyitva kell hagyni. És így Panna ügyesen és egyedül elalszik!!! :o) Nagyon büszke vagyok rá!!!! Ügyes nagylány!!! Van olyan éjszaka/hajnal, mikor megébred és nem alszik vissza egyből, ilyenkor nem tagadom, viszem át magunk közé... De hajnalok hajnalán nincs erőm ott ülni vele és meggyőzni, hogy aludjon még. Mellettünk meg egyből visszaalszik. Majdcsak ennek is vége lesz, tuti hogy 15 évesen már nem fog anyáért kiabálni éjjelente! :o)

A dumája pedig fantasztikus!!! Eszméletlen!!! Olyan sztorikat kitalál, hogy csak lesünk! :o) Valamelyik nap az oviban azt mesélte, hogy ő másnap megy nyaralni a mamával a Balatonra! Ok, tényleg megyünk majd, beszéltünk róla, dehogy ő ezt így megjegyezte, és még elő is adja... Hát nem gondoltuk volna! :o))) Aztán meg azt mesélte az óvónéninek, hogy neki volt egy ugrálóvára, nem nagy, csak kicsi (tényleg volt, a szülinapján). Ez aztán kilyukadt, és ő a szájával fújta vissza a levegőt, hogy anya és apa is tudjon ugrálni rajta! :o))))))) Amikor meg az óvónéni azt merészelte neki mondani, hogy Pannika, ő felháborodva rászólt: "Nem Pannika, Molnár Panna NAGYLEÁNY vagyok én!" :o))))))) Mi lesz még itt??? Azt hiszem lesz bajunk vele bőven! :o)))

Az ovit továbbra is imádja, még hétvégente reggel is mindig kérdezi, hogy megyünk oviba? Ha pedig nem megyünk, akkor naponta minimum egyszer ovis videót kell nézni anya gépén...

Éééééééééééés, képzeljétek el, már csak az éjszakai alváshoz kell pelus!!! Ügyes nagylányom van!!! :O)))

Hoztam pár videót és képet, mutatom is őket! :o)))

Panna tegnap délután ovisat játszott. Vagyis azt, hogy ő most elmegy a babájával az oviba. Így szépen összepakolt, illetve felpakolt a babakocsijára mindent, amit csak tudott!!! Két táskát, azokat megtöltötte mindenféle játékkal, illetve "jó anyuka" révén tett bele a babának bugyit, zoknit és még cipőt is (persze a sajátjait). Aztán játékokat is pakolt, a végén még az úszódeszkáját is rávarázsolta a kocsira! Ja, és tökre büszke volt magára, hogy milyen ügyes! :o)))

Valamelyik nap kapott apájától egy úszószemüveget! Na, azt az örömöt!!! :o) Amúgy az usziban nagyon ügyes ha megyünk! Simán megy víz alá, beleugrik a medencébe, szóval reméljük hamarosan menni fog az úszás is! :o) 

Valamelyik nap a héten Panna komoly ajándékot kapott az oviban az "angol nénitől"! Mégpedig egy oklevelet arról, hogy sikeresen teljesítette az első angol kurzusát! :o))) Olyan lelkesen mutatta, meg kellett zabálni. Mondjuk azt azért hozzátette, hogy nem fogta meg az angol néni kezét (gondolom gratulálni akartak neki...). :o))))))))

Bohóckodás az oviban:

Porsche vezetése közben:

Tündér Panna:

Végül egy scrapbookos kedves ismerősöm kisfiával, Milánnal hoztam össze egy kép erejéig... Édesek együtt nagyon! :o)

Nézzél csúnyán Panna! :o)))))

Esti mese Panna módra! A "könyv" az úszószemüveg használati útmutatója... :o)))

Panna számol!!! Magyarul és angolul is! :o) Megérdemelte azt az oklevelet! :o)))

Ez pedig a legújabb mondóka. Ha valaki nem jönne rá, Egy csepp, két csepp, öt csepp meg tíz, olvad a jégcsap, csepereg a víz! :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása