http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Cirkuszi élmények

2010.09.06. 21:55 - Dujv

 Vasárnap cirkuszban voltunk Pannával!!! :o)))

A Colorado nevű utazócirkusz látogatott el a városba, és mivel láttuk, hogy sok paci és puputeve legelész a lakóbuszok körül, gondoltuk, már csak ezért is megéri elmenni az előadásra, Pannát tuti érdekelni fogja. 

A két mama és tesóm társaságában tehát beültünk a vasárnap délutáni műsorra. Éééééééééééééés, meglepő módon Panna az első "félidőt" végigtapsolta, kacagta, mutogatta az ölemben ülve. Ez kb. egy óra időtartam volt. Láttunk ezalatt bohócot, artistákat (ha éppen leesett a buzogány, Panna mondta, hogy HOPPÁÁÁÁ...), kutyusokat (itt ment a vau-vauzás), galambokat (szuperül hessegette volna a madárkákat, de szerencsére ők az idomárjuknak fogadtak szót), labdákkal zsonglőrködő vicces bácsit (a szájával kapkodta el és fújta ki a pingpong-labdákat) hullahoppozó kislányt, stb. Nemgyőztünk Pannán nevetni, annyira édes volt ahogy tátott szájjal figyel és tapsol, mikor történés van! 

Aztán rövid szünet következett, lehetett tombolát venni, természetesen benne voltunk a kihúzott 4 nyertes között... :o))) Egy csodás rózsaszín barbiautóval lettünk gazdagabbak! :o))) Később lehetett pónilovagolni is, persze erre is beneveztünk. Panna továbbra sem idegenkedik az állatoktól, a lovakat meg főként szereti. 

Ezek után már nehezen - vagyis inkább sehogy sem - akart visszaülni a helyére, így az előadás második felénél felváltva sétáltunk a székek mögött Pannával. A hátsó padokon tornázott, mászott fel-le (simán szedhettem volna belépőjegyet erre a mutatványára, annyira ügyesen és vakmerően csinálta), és néha oda-odapillantott, mikor a pacik vagy a puputevék jöttek a színpadra. 

Mindezek ellenére szuperül szórakoztunk, és úgy láttam Pannának is tetszett a dolog, jól elfáradt estére. Szerintem ha máskor is lesz ilyen lehetőség a városban, ismét benevezünk rá! :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása