Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Strandoltunk...

2010.06.08. 22:01 - Dujv

Ma kilátogattunk a helyi élményfürdőbe kicsit strandolni. Annak ellenére, hogy Panna MA SEM ALUDT NAPKÖZBEN!!! Ez azért nem normális, hogy egy évesen nem alszik nappal, ugye??? Hiába próbálom az ölemben altatni, nem alszik... Hiába teszem be az ágyába, nem alszik... Ha kell, képes egy órán keresztül bömbölni (ma ki lett próbálva). Látom rajta, hogy fáradt, de akkor sem hajlandó aludni. Mintha nem akarna lemaradni semmiről. Kedves Olvasóink, kérem az ötleteket, javaslatokat, minden épkézláb gondolat érdekel, amivel alvásra tudom bírni Pannát... Az éjszakákkal nincs gond, változatlanul jók. Kis kilengések vannak, most pl. várjuk a szemfogak kibújását, így fel-fel sír.

Szóval ma délután kettő körül kimentünk a fürdőbe, ami szuper volt!!! Kevesen voltak, klassz volt a víz, egyedül az árnyékban rajzó szúnyogok zavartak minket. Sokat pancsoltunk, főként a gyerekmedencében. Panna kedvence a gombáról lefelé zúduló víz volt (lehet ezentúl zuhanyoznunk kell itthon, annyira bejött neki), valamint a csúszda... Ez utóbbi csak az ő kedvence volt, mi annyira nem élveztük, mikor kb. századszor tettük fel a tetjére, hogy csússzon... :o))))))))))))) Ügyesen jött-ment a medencében, párszor volt "merülés", mikor belecsobbant a vízben, de nagyon ügyesen felpattant, semmi probléma nem volt belőle.

Kint voltunk fél 6-ig, persze hazafelé a kocsiban a kb. 5 perces úton úgy bealudt Panna, hogy simán felhozta Milán a lakásba, és a nagyágyban aludt egyet, míg én lezuhanyoztam. Utána felébresztgettem fürdeni és vacsizni, aminek örömére úgy felpörgött, hogy majd kilenc óra lett, mire le tudtam tenni aludni. Addig bömbi, nyűglődés...

 

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása