Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Zalakarosi hétvége...

2010.01.25. 11:23 - Dujv

Hétvégén 3-asban Zalakaroson voltunk kicsit wellnesselni... :o))) Nagyon jól éreztük magunkat, maradtunk volna még!

A szálloda szuper, klassz szobát kaptunk, volt nagy hely Pannának játszani. Adtak kiságyat is a babának, amit végül is nem használtunk, mert velünk aludt (levegőbefúvásos volt a fűtés, ami sajna a padló közeli részt nem fűtötte fel, és szerintem a babaágyban fázott volna Panna)... :o))) Komolyan nem értem hogyan tudnak mások együtt aludni a babákkal úgy, hogy kipihenjék magukat. Vagy csak az én lányomnak nem elég egy 2 méterszer 2 méteres ágy??? :o))) Hol az én fejemen feküdt, hol apáén, de MINDIG keresztben!!! Ettől függetlenül jó érzés volt látni és hallani, hogy ott szuszog köztünk.

A fürdőszobánk fürdőkádas volt, így az esti apás fürdések is megvoltak. Bár Panna kipróbálta a mosdókagylót is egyik este, mivel sikerült úgy bekakilnia, hogy muszáj volt csap alá vinni! :o)))

Mindegyik nap mentünk az uszodába, szuper gyerekpancsolók voltak sok játékkal. Épp azon nevettünk Milánnak, hogy egy-másfél éve még nem gondoltuk volna, hogy egy wellness szállodában a sok szuper medence közül épp az 50 cm mély gyerekpancsolót fogjuk választani... :o))) De nagyon élveztük mi is és a kis vizicsibe is a dolgot!

Voltunk játszószobában is, ahol szuper FP játékok voltak, amik nagyon tetszettek Pannának, így ott is eljátszott ügyesen.

A reggelikkor és vacsorákkor is büszkék voltunk Pannára, amíg mi ettünk, ő elrágcsált pár kenyérhéjat, kóstolgatta a mi kajánkat, elnézelődött. Néha csak azt vettem észre, hogy Panna a hátam mögé vigyorog ezerrel és integet. Ha kiszúrt valakit, és az illető viszonozta Panna huncut nézését-mosolygását, képes volt hosszú percegig kokettálni bárkivel! :o)))

A szobában a legjobban a nagy tükör tetszett neki, folyton puszizta benne a babát. :o)))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása