Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Tegnap voltunk 2 hetesek...

2009.05.02. 20:30 - Dujv

Nagyon gyorsan repül az idő, tegnap már két hetes volt Panna baba! Megejtettük a heti mérlegelést is, és hát nem hízott valami sokat... A héten csak 50 grammot... Most 3350 gramm, és ugye 3100 grammal született. Ez a kevés hízás gondolom a tejci visszaesésnek köszönhető, de majd behozzuk a lemaradást.

Tej sajna továbbra sem jött úgy vissza, mint az első héten. Van, nem panaszkodom, de egy átordított éjszaka után tegnap vettünk pótlásnak tápszert... :o((( Nagyon igyekszem, eszem-iszom rendesen, iszom a Laktoherb teát, a Karamalz "sört", gyakran cicire teszem (amikor csak kéri), fejek is rendszeresen, de sajna éjszakára így sem elég a kaja... Cicizik, aztán meg keserves sírás következik, miközben az öklét eszi ezerrel. Szörnyű nézni, hogy a gyereked ordít az éhségtől, te pedig nem tudsz segíteni. Így éjszakára itt a pótlás, napközben pedig marad a ciczés. Meglátjuk, hogy alakulunk. Nem idegesítem magam ezen a dolgon, a lényeg, hogy Panna boldog, kiegyensúlyozott baba legyen!

Elkezdtük a babakocsis sétákat! :o))) Olyan ügyes Panna, amint kitesszük a lábunkat, már el is alszik a kocsiban, elnyomja a kinti levegő. Nagyon jó kimozdulni kicsit, jó a levegőn lenni, hiányzott már. A babakocsit nagyon nem tologattam még, mert ugye apával hármasban sétálunk, és az övé a kocsitolás joga ilyenkor! :o))) Ragaszkodik hozzá! :o))) Amúgy szuper a kocsi, nagyon könnyű irányítani, a nagy kerekeinek köszönhetően simán veszi az akadályokat, meg vagyunk vele elégedve.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2009.05.03. 10:16:00

most jót nevettem, mert P sem engedi át a babakocsi tologatást nekem, ő tolja a fiát végig peckesen és büszkén. :))))) de mennek még az apukák dolgozni, és akkor miénk lesz a terep. ;)


süti beállítások módosítása