http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Elkiabáltuk...

2009.04.29. 20:16 - Dujv

Kicsit elkiabáltuk a Mintababa jelzőt... :o))) A tegnapi éjszakánk és a mai napunk elég érdekesen alakult.

Tegnap este már észleltem, hogy másképp szopizik Panna, hamar beleun, bealszik, de ha elveszem, rögtön reklamál, rágja az öklét és ordít... Na, mondom franyó, fogy a tejcsi... Hogy ezért, vagy más miatt, nem tudom, de nem aludt túl sokat az éjjel. Ahogy elaludt a kezemben, leraktam a kiságyba és visszabújtam az ágyba, máris hallottam a keserves sírást. Csak pár percig bírtam/bírtuk apával, és inkább mentem hozzá vígasztalni (gondolván arra is, hogy a szomszédoknak is munkanaplesz másnap...). :o) Na ezt bírtuk hajnali fél 5-ig... Akkor már átvittem magunk közé a nagyágyba és lássanak csodát, rögtön elaludt és fél-9-ig fel sem ébredt. Aztán reggel lefejtem a tejcit, hogy lássuk mi a helyzet, és tényleg kevés volt... A két ciciből jött összesen kb. 60 ml...

Na, fagyasztóból elő az egyik pohár tartalék, és azt kapta a lefejttel együtt délelőtt a kisasszony, én pedig elkültem apát a boltba Karamalz "sörért", meg főztem tejszaporító teát, hátha csak átmeneti a csökkenés. A hatás meg is lett, délután már Panna vígan cicizett, jól is lakott. Most estére viszont kezdem furán érezni magam... Mintha lázas lennék (meg is mérem rögtön), fáj a cici (pedig lefejtem), és tűzforróak... :o((( Ha be is gyulladt, nem a benne lévő tejtől, hanem max. a sebtől, ami rajta van... De erre is hozattam ma szuper krémet, remélem tényleg szuper, és hamar helyrejön! Mert így, összeszorított foggal szopiztatni nem valami jó érzés se nekem, se a babának.

Megyek is forró zuhanyozni, kívánjatok jobb éjszakát a tegnapinál! :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bollabarbi 2009.04.30. 12:31:28

Tejszaporítónak mondják az Urtica Urens nevezetű homeopátiás bogyót. Már minden patikában lehet kapni. 5 golyócskát kell bevenni, ha úgy érzed kevés a tejcsi akár 4-szer 5-ször is. Én szedtem és nekem bevállt. Érdemes többet vetetni a patikában. Van még egy gabona golyó receptem is valahol, ha megtalálom leküldöm emailban. És a legfontosabb: NO IDEG! SEMMI STRESSZ!
Puszi!

Dujv 2009.04.30. 12:36:01

@Bollabarbi: Igen, ismerem ezt a golyócskát! Szedtem is a szülés utántól... Csak kúraszerűen kell szedni, kis szünetekkel, mert ha folyamatosan nyomatom, pont ellentétes hatást vált ki... Úgyhogy most azzal leálltam, jövő héten majd ismét szedem! :o)
És kösziiiiiiiiiiiiiiiiii! :o)))
Puszka


süti beállítások módosítása