Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Betöltött 39. hét... Még 7 nap...

2009.03.31. 08:22 - Dujv

Már csak egy hét... Jó lenne jövő hét végére már itthon lenni, mert ugye húsvét lesz, de ehhez az kell, hogy Panna legkésőbb hétfőn megszülessen. Hát, egyenlőre erre semmi nem utal, de vannak még csodák! :o)))

A heti hírlevél a következőket írja erről a hétről:

A te tested:

Kisbabád már biztosan beilleszkedett a medencédbe, ha eddig nem tette volna. Bár elsőszülő nőknél ez akár az utolsó pillanatig is várathat magára, de akár a szülés alatt is történhet. Előfordulhat, hogy kifejezetten bálnának és belassultnak, sutának érzed magad. Sutaságod csak annak köszönhető, hogy súlypontod megváltozása miatt nem érzed úgy az egyensúlyod sem. Bálnának meg nem vagy nevezhető, még akkor sem, ha termetes hasad van, hiszen az nem háj, hanem gyerek!
Eheti jóhírünk: Leszállt hasad már nem nyomja a belső szerveket, így levegőt is könnyebben kapsz.
Eheti rosszhírünk: Leszállt hasad ismét nyomja a hólyagodat, ezért mostantól még többször kell felkeresened a mellékhelyiséget, mint eddig. Méhcsúcsod már 17-20 centivel a köldököd felett áll.

A babád:

A lanugo (a puha fedőszőrzet) mostanra szinte teljesen visszahúzódott, miközben gyermeked még mindig veszett tempóban gyúrja magára a dekákat. Most már igazán semmi helye sincs odabent, szinte félbehajtva kénytelen szorongani, így mozgása sem túl aktív és gyakori. Mostanra már tökéletesen készen áll a külvilágban rá váró megpróbáltatásokra. Zsírtartalékainak köszönhetően testhőmérsékletét is tartani tudja (de azért még mindig instabil lesz egy ideig a születése után, úgyhogy általános szabályként az javasoljuk, mindig egy réteggel több ruhát adj rá, mint amiben te jól érzed magad). Tüdeje is tökéletesen készen áll a légzésre. Itt az ideje, hogy kibújjon, és végre személyesen is találkozzatok! Hossza 51-55 centi között, súlya pedig 3,5 kiló körül mozog.

Eszerint is egyértelmű, hogy ennek a kicsi lánynak már köztünk a helye!!! De hajthatatlan a lelkem! :o)))

Hoztam a mai pocakfotókat, szerintem nem sokat változott a múlt hét óta, max. lejjebb ment egy ici-picit.

Óóóóriásinak tűnik, de már úgy megszoktam. Biztosan nagyon furcsa lesz, ha már nem lesz ilyen a pocakom.

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása