http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Még mindig semmi...

2009.03.26. 17:08 - Dujv

Szerintem Panna örökre bent marad... Néha komolyan ezt érzem. Semmi jelét nem mutatja, hogy szívesen megtekintené a kinti világot, tök jól elvan a pocakomban. Bár nem hinném, hogy kényelmes már neki. Erre leginkább a nehézkes mocorgásai utalnak, már nincsenek azok a hirtelen mozdulatok, inkább csak kinyomja a kis hátát és fenekét a jobb oldalamra, úgy megfeszíti magát, hogy ilyenkor szinte érzem a gerincét.

Kedden a doki is azt mondta, hogy még az ééééééégbe van ez a gyerek, nem úgy tűnik, mint aki kifelé kacsingat. Egyébként bármi lehet, elképzelhető, hogy valami jövő-menő front kihozza. Ha nem lesz változás, sajna úgy néz ki április 6-án be kell feküdnöm, felvesz az osztályra, és másnap már kezdi az OTT tesztet (terminustúllépés esetén oxitocin terheléses tesztet (ún. OTT) végzünk a méh oxitocin érzékenységének, a méhlepény és a magzat keringési kapacitásának megítélésére). Úgyhogy kérem az energiák küldését, hogy Panna addig aktivizálja magát, és induljon el kifelé! :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2009.03.26. 20:06:49

kibújik addig, hidd el!!! :))) Majd egyszer csak gondol egyet Panna baba, aztán szaladhattok a kórházba!!! :) drukkolok, hogy így legyen! puszi

hannibaba 2009.03.27. 09:54:34

Szia!
Én április 8-ra vagyok kiírva, de a mi kis Drágánk sem nagyon készülődik kifelé.
Remélem a hétvégi melegfront megindítja Őket:))

Dujv 2009.03.27. 11:17:28

@Bambi1978: Köszi Drága! Reménykedek... :o))) Ma reggel elkísértem az egyik kismamatársamat NST-re, és amikor vártunk jött egy anyuka nagy pocakkal, apukával, két óriási pakkal, és csengettek a szülőszobán... Anyuka be, apuka kint várt, míg előkészítik a mamát, és úúúúúúgy izgult!!! Tördelte a kezeit, könnyes volt a szeme, megható volt tényleg! Kíváncsi leszek a mi férjeinkre... :o)))

Dujv 2009.03.27. 11:18:04

@hannibaba: Óóóó... akkor ti is a finisben! Szurkolok Nektek is, én is nagyon bízom a hétvégében!!! :o)))

hannibaba 2009.03.27. 12:04:48

Most jövök UH-ról, becsült súly: 3535 g, placenta érettsége I. fokú. Ezek szerint még kihúzzuk 2 hétig vagy az érettség nem befolyásolja a szülés megindulását?

Dujv 2009.03.27. 14:10:36

@hannibaba: Hűűű... Jó nagy babátok lesz nektek is! :o) A lepény érettsége nem befolyásoló tényező, most már bármi kicsalhatja a lányokat! :o) Reménykedjünk... :o)))


süti beállítások módosítása