Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

33. hét...

2009.02.17. 08:14 - Dujv

Már csak 49 napot mutat a visszaszámláló!!! De valahogy úgy érzem, nem húzzuk addig. :o)

Panna szerintem kezd behelyezkedni a start pozícióba, mert tegnap éjszaka óta elég rendes fájdalmakat okoz az érkezési oldalon... Feszít, fáj, minden lépést meg kell gondolni. Gondolom nyúlnak a szalagok, és a kis feje is ékelődik a megfelelő helyre. Azért remélem bírja még pár hétig! 

Egyébként minden rendben, szobája szinte már kész (még ágyneműt kell neki venni, és pár apróságot), a kórházi cuccok is megvannak, csak egy táska kellene, amibe bepakolunk. :o)

Hétvégén kapott a kisasszony egy klassz szőnyeget is a szobájába, nagyon aranyos szerintem! 

Csináltam ma reggel is pocakfotókat, úgy nézem szerencsére csak Panna lakhelye nő, a diétának köszönhetően én nem annyira... :o))))

Ja, és még egy fotót szeretnék megmutatni a másik "gyerekünkről", ahogy egyik nap az ablak előtt meditál a délelőtti napsütésben... :o))))))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2009.02.18. 19:20:55

Juj, már "csak" 48 naaaap..... nagyon fogynak a napok. :)))) Nemsokára megismerhetjük ezeket a lurkókat és kezdődik egy másik "kaland". :))
Gréta nagyon cuki, ahogy napozik. :)

Krisz mami 2009.02.23. 21:03:24

Igazán csinos a mostani Panna-lak is és a leendő kis helyes is :)
Van egy másik ismerősöm is, aki április 2.-ra várja a kislányát szintén, de ők Venyimen laknak, viszont ő is "cukros", így péntekenként mindig megy vérvételre :(
Jó lenne már összefutni, ha már egyszer egy városban lakunk.
Kellemes további pocisodást!

Ja, olvastam a 30.-ik heti UH eredményeket, tényleg előrébb tart a kisasszony. Enci ekkor még csak BPD: 80 mm, THQ: 76 mm, FL: 58 mm volt. Korának megfelelő ütemben nőt, és túl is hordtam 1 héttel.


süti beállítások módosítása