Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Napjaink... :o)

2011.05.02. 14:47 - Dujv

Rég írtam, lássuk csak mi is történt az elmúlt napokban... :o)

A múlt hét szombaton ismét cirkuszban jártunk. Igaz, az előzőnél megfogadtuk, hogy mostanában nem megyünk, de ez annyira színvonalas társulat volt, és olyan szuper véleményeket hallottunk az előadásról, hogy ismét beneveztünk. :O) A MEDRANO Cirkusz járt a városban, tényleg csak ajánlani tudom őket, érdemes megnézni az előadást! Pannának is bejött, de inkább csak az első felvonás. A két óra azért sok neki egyhelyben ülve, így a 2. részt inkább a padok-székek között szaladgálva töltötte/tük... Szerencsére nem volt teltház, így nem zavar senkit. :o) A jegyárak egész elfogadhatóak voltak, viszont utána ment a "lehúzás", erre fel kell készülni! :o))) Közös kép a bohóccal 2500 Ft... Közös kép a kistigrissel 2500 Ft (ezt nem kértük, csak jól megsimogattuk a tigriskét! Panna utána még mondogatta egy darabig, hogy cicát kééééérek anyaaaa!)... A szünetben a különleges utazó állatkert megtekintése 1800 Ft... Egy fél literes üdítő 500 Ft, egy kis pohár popcorn 600 Ft... :o))) De végülis valamiből el kell tartani ezt a hatalmas társulatot! :o)))

A lényeg a lényeg, hogy tényleg szuper volt. Gyönyörűek voltak az állatok, Panna is érdeklődve figyelte a pacikat, papagájokat, elefántokat, tigriseket, fókát, stb., szépek voltak a jelmezek, érdekesek a produkciók.

A vége felé azért már kicsit vártam, hogy vége legyen, mert a lányom kezdett belemerülni a szaladgálásba, ami már kezdett veszélyessé válni... :o)

Másnap reggel Húsvét lévén, mentünk ajándékot keresni a ház elé... :o))) Apa lement előre a Grétával pisilni, mi pedig még felöltöztünk (hagytunk egy kis időt a nyuszinak) és mentünk utánuk! :o))) Volt ám nagy öröm, mikor Panna megtalálta a fűbe rejtett ajándékokat!!! Igaz, utána még percekig a Nyuszit kereste, mert hogy az oviban is volt igazi nyuszika, de aztán csak sikerült megbeszélni vele, hogy a nyuszi most elment a többi kisgyerekhez. :o)

Ajándékvadászat otthon...

És a mamánál... (Ki rakta oda azokat Panna??? Válasz: a MAMA!) :o))))))

A sikeres nyúlvadászat után mentünk Szedresre a dédikhez, a Katához és a Cilushoz, Panna nagy örömére! :o) Cuki, mert mindig úgy örül, ha mondjuk, hogy oda megyünk! :o) Természetesen ott is volt ajándékkeresés, nyuszitojások a fűben, stb., itt már rutinosabban vette az akadályokat a Csajszi! :o)))

Dédimamáéknál pedig más vendégek is voltak, az én unokabátyám a srácaival, a nagylány Lilivel és az öccsével Gáborkával. Panna nem találkozott velük olyan sokszor, de meglepő módon simán ment, unokatesóm felvette, megpuszilgatták egymást, aztán ment lepuszilta a gyerekeket is, dédiéket is, semmi gond nem volt! :o))) 

Szuperjól elvolt, nagyokat fociztak Gáborkával, aztán egy gyereklaptoppal játszottak, szaladgáltak, stb. :o) Jól elfáradt estére! :o)))

Ja, és nagy nap volt ám az még más miatt is!!! Szedresen mondta ki először rendesen a nevét Panna!!! Nem ANNA, hanem PANNA!!!!!!!!!!! :O)))

Pár ovizós nap után ismét programunk volt, mégpedig egy újabb fotózás!!! Miután az előzőt lebeszéltem, a Facebookon is nyertem egy lehetőséget, mégpedig Biró Virágtól (www.virgartfoto.com)! Immáron rutinos rókaként mentünk, ruhák bekészítve, Pannának mondogatva, hogy dejóóóó lesz, lefényképezi a néni, és az ügyes szereplés utánra beígértünk még egy kis halacska nézést is a Tropicáriumban... :o)

A fotózás szuper volt, imádtam Pannán a "kölcsönkapott" tüllszoknyát, neki is tetszett a sok színes kellék, a virágok (amiket persze rögtön nekiállt megszerelni, mert rend a lelke mindennek), a nagy muffin, stb. Nagyon vártuk ezeket a képeket is, és Virágnak hála, már nézegethetjük is őket. :o)

Panna képei a VirgArt blogon

 

Tudom, én elfogult vagyok, de szerintem eszméletlen jók lettek ezek is!!! Panna mindegyiken tündérgyönyörűimádatosnagylány! :o)))

Ezúton is köszönjük szépen kedves Virág!!! :o)

A fotózás után persze mentünk halacskákat nézni, ami a kezdődő fáradtsága ellenére nagyon tetszett Pannának! :o) Minden akváriumot végignézett, minden játékot kipróbált, de a legeslegjobban a rájasimogató medence tetszett neki, ott is a belebújós rész! :o))) Ki sem akart jönni a végén, olyan jól elvolt benne! :o)))

Hazafelé az autóban jól kialudta magát a kisasszony, így jöhetett egy kis levezető délutáni program. Amikor jó az idő és nincs más elfoglaltságunk, akkor a város melletti Decatlon áruházhoz szoktunk kimenni Pannával. Szuperjó trambulinok vannak felállítva, ahol nagyokat lehet ugrálni! :o) Utána pedig jókat labdázni apával... :o)

A labdázás előtt még ittunk egy kávét és sétáltunk egyet a főiskola parkjában is... 

A heti utolsó programunkat már nagyon várta Panna. Előző nap már azzal kelt, azzal feküdt, hogy ő bizony megy Bennykéhez, mert lesz tortája! :o)))

Ebből már kitalálhatjátok, hogy szülinapi buliba voltunk hivatalosak, mégpedig a  bécsi Anita barátnőm kisfiának, Bennynek az itthoni zsúrjára! :o) Bennyn és Pannán kívül még Zsombi volt ott az anyukájával. Anita félelmeivel ellentétben (miszerint Benny sírni fog a gyerekek láttán), minden a legnagyobb rendben volt!!! Miaz hogy rendben, szuperül éreztük magunkat mi is  és a gyerekek is! :o))) Panna egyből a megérkezésünkkor lepuszilta Bennyt, aztán már mentek is játszani! Volt szuper sátor, amiben lehetett bújkálni, volt motor, kistraktor, labda, hinta... Az én lányom ahhoz képest, hogy nem aludt egész nap, totál felpörögve nyomta végig az egész délutánt! :o) A nap végére olyannyira feloldódott, hogy Benny Tantéjának az ölébe ugrált, aztán Bennyre vetődgetett, és minden egyed alkalommal nagy ölelések és puszik is voltak! :o))) Mi anyukák pedig jót mosolyogtunk rajtuk, hogy milyen édesek. Mikor hazaértünk, és fürödtünk, Panna elkezdte összepakolni a játékait, és mondta, hogy elviszi Bennykének, nézze meg őket... Aztán - talán tegnap - ismét Bennyéknek akart vinni valamit, mégpedig a vacsoráját! :o))) Ma reggel meg úgy ébredt, hogy ő nem megy oviba, menjünk Bennykéhez! :o))) 

Szóval valami nagyon megfogta őket egymásban, igyekszünk még a héten összehozni valami találkát Nekik! :o)))

A bejegyzés végére pedig egy friss videó, amin látszik, hogy Panna igazi lány... Babázik ezerrel! :o))) Már az óvónénik is mondták, hogy sokat játszik velük, és itthon is a kedvencei lettek... Hozza-viszi őket, öltözteti, vetkőzteti, eteti, vizsgálja a doktoros játékával, és a videón épp mesét olvas és altatja őket... :o)))

Holnap este pedig jövök az újabb bejegyzéssel, mert holnap lesz az első anyák napi ünnepségünk!!! Csini fehér blúz és harisnya Pannának beszerezve, papírzsepiket majd holnap teszek a táskámba... :o)))

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása