http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Mindenféle... :o)

2011.01.12. 20:57 - Dujv

Azzal kezdeném, hogy Panna már szinte mindent mond, simán elmagyarázza, mondatokba foglalja ha akar valamit, minden napra tartogat valami új kifejezést. :o)

Egyik nap pl. apájával volt itthon, amíg én elmentem körmöshöz. Jövök haza, már az ajtó előtt hallom, hogy kiabál valamit, és szalad elém. Tiszta izgatott volt, kézzel lábbal magyarázott és mondta: "apuci iszije pufff oda, anyuci juj-juj, nem-nem". :o)))

Mint kiderült, leborította Milán innivalóját az asztaláról, pont bele az ágyába. Apája persze mondta neki, hogy anya mérges lesz ha megtudja, és ez neki így jött le! :o)))  Próbáltam mérgesen nézni, de mikor már kb. 10-edszer adta elő a sztoryt, feladtam elveim... :o)))

Szóval nagyon cuki ahogy így dumál, és olyan összefüggésekre jön rá és mondja, amin csak ámulok, hogy ezt meg honnan tudja. :o)

Persze olyan mint a szivacs, gyönyörű szépen tudja mondani azt is hogy basszus... És a helyén használja, a megfelelő szitukban... Ááááá, nagyon oda kell figyelnünk! :o)))

Ja, a másik sztoryja, amit még most is naponta ismételget, hogy Milán beteg volt, elment a doktornénihez, aki megnézte a torkát, és kapott gyógyszert. Mindez Panna előadásában: apuci kuc-kuc, emenni kotornéni, ááááá, gyóóószer hamm. :o))))

 

Továbbra is kedvenc elfoglaltság a tászi-tászi (tánci). :o) Még a múltkor Margit mama és Adri megtanították balettozni (lábujjhegyre állni, kezeket a magasba tartva lépkedni), na ezt a tudományát vette elő tegnap este... :o))) 

 

 

Aztán egy nem túl jó éjszaka következett... Éjjel fél 1-től hajnali 5-ig fent volt szegénykém. Hol a szobájában, hol a mi ágyunkban próbáltuk altatni, nem ment. Elszunnyadt, és a következő pillanatban felsírt... Lázas nem volt, ha kérdeztük hol fáj, eleinte nem mondott semmit, nem tudtuk mi lehet. Aztán elkezdte mutogatni a száját! Igen, egy újabb fogacska bújt ki múlt éjjel, ez kínozta meg ennyire. :o( Reggel zseblámpával ellenőriztem, már a nagy fog fele kint van... Mivel nem sokat aludt éjszaka, reggel nem volt szívem felébreszteni, így oviba sem ment ma.

 

 

Amúgy az oviba már teljesen beszokott... Mondta is az egyik óvónénije, hogy Panna bizony már féltékeny rájuk!!! Ha épp úgy tartja kedve, senki más nem ülhet az óvónénik ölébe, senki mást nem vehetnek fel, és bizony csakis az ő ágya mellett kell lenniük az ebéd utáni alváskor... :o))) Nemtesztésének természetesen hangot is ad... :o))))

 

A végére pedig egy ma esti pancsizós videó! :o))) Nézzétek meg miket művel a kádban, nem semmi a csajszi! :o)))

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása