Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Cukiságok...

2011.08.02. 12:48 - Dujv

Az elmúlt hetekben nyaralni voltunk. Vagy inkább tavaszolni és őszölni... :o) Az időjárás nem volt valami kegyes hozzánk, de ez nem szegte kedvünket! :o)))

A nyaralási sztorik előtt még írok pár dolgot, amik eddig elmaradtak. :o)

A mi kicsi lányunknak egyre inkább kezd előtörni a Kos mivolta... Akaratos, és mindig eléri amit szeretne. Próbáljuk kordában tartani, rászólni, büntibe küldeni, de ez legtöbbször nem használ. Ami beválik, hogy igyekszünk valami mással elterelni a figyelmét a hiszti tárgyáról. :o)

A múltkor pl. Panna valamibe teljesen belelovalta magát, én nem engedtem, erre ő lekevert egy pofont. Büntiből beküldtem a szobájába gondolkodni... Ajtó becsuk. Csend, már vagy 10 perce bent van. Bekiabálok és megkérdezem, nem akarsz kijönni? Mit csinálsz? Válasz: Gondolkodok még anya!!! :o)))))))) Később Milán benézett, hogy mégis mit csinálhat... Ült a sátrában és játszott a babájával. Az apjának is azt mondta, nem jön ki, még gondolkodik... :o) Kb. negyed órát játszott a csukott szobájában, aztán kikiabált, hogy "Anyaaaaaaa, meggondolkodtam magamat, kijöhetek?" :o))) Azt hittem, megzabálom!!! :o)))

A következő sztory egy igazi pozitívum!!! Lassan eljutunk oda - ezer hála és köszönet az ovinak -, hogy Panna önállóan elpakol maga után! :o))) 
A legcukibb, mikor ezt énekli pakolás közben: "Gyorsan pakolunk, mindent elrakunk. Egykettőre rendet teszünk, szép lesz a csoportunk." 
És ezt olyan tisztán és szépen énekli, hogy csak na! :o)

Amúgy ez az éneklés dolog nagy sláger most nála. Mindenről képes énekelni. Igaz, hogy nagy része halandzsa, de ha pl. azt mondjuk, énekelje el az apás éneket, akkor beleszövi apát, vagy a vele kapcsolatos dolgokat. És mindezt hangosan gajdolva! :o))))))))) A legjobban akkor megy neki, mikor már fáradt. :o)

Az aktuális kedvenc éneke az "Este van már nyolc óra". A legjobban azt bírom, mikor a refrént nyomja: "Szandálom, szandálom, ott mérik a pántikát..." :o)))))))

Az énektudása mellett a stílusérzéke is fejlődik. Még a nyaralás előtt egyik délután így várt az oviban. :o) Sapka, azon kívülről a hajpántja, gitár és roller!!! Az óvó néni azt mondta, volt még egy-egy fakocka is a kezében és azzal még dobolni szeretett volna rollerezés közben, de arról inkább lebeszélte! :o)))))))))

Pár hete elkezdtem járni Zumbára. Ilyenkor Milán van Pannával, és hát nekik is zumbázni kell itthon! :o))))))))) Azt mondja apa, hogy kb. egy órán keresztül tart az itthoni "edzés", amit Panna végigugrál! :o))) És az hagyján, hogy csak Panna táncol, de az apját is addig nyaggatja, amíg neki is kell csinálni!!! :o)))))

 És a végére még pár fotó Pannáról és új szerelméről, Miciről (Ádám)! Barátnőm kisfia is nemrég kezdett ovizni, és első naptól kezdve megtalálták a közös hangot Pannával. Annyira édesek együtt, Panna eligazgatja Micit, játszanak, puszilkodnak, várják egymást...  Olyannyira nagy az összhang, hogy még közös betegségük is volt. A nyaralás előtt együtt voltunk a helyi élményfürdőben egy délután, ahol rengetegen voltak, és a gyerekek persze belekortyoltak a vízbe... Ádámnak ezt követően a 3. napon, Pannának másnap óriási hólyagok jelentek meg a nyelvén és a szájában, plusz a talpacskákon és a tenyéren is pár... A betegség neve: kéz-láb-száj betegség... Szuper volt. Az amúgy is fényevő lányom még a csokit nem tudta megenni, úgy fájt a szája. De szerencsére pár nap és túl voltak rajta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása