Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Történések...

2011.05.25. 15:53 - Dujv

Mostanság a legnagyobb hír Panna felől, hogy alakul a szobatisztaság dolog!!! Itthon már régóta pelus nélkül van, de pár napja már az oviba is viszünk kisbugyit, és ott is pelenka nélkül van, mint a nagyok! :o) Nagyon élvezi, és büszke magára! Mindenkinek mutatja, hogy rajta bizony már nincs pelus, csak bugyi! :o))) A balesetek száma elenyésző, egy kezemen meg tudom számolni. Hétvégén már a mamákhoz is bugyikában jött, sőt, tegnap délután a játszótérre is úgy mentünk! Megbeszéltük még itthon, hogy majd a fűbe pisil, ami annyira tetszett neki, hogy párszor kaptam tőle "vakriasztást" is, vagyis feleslegesen szaladtunk a bokrok közé... :o))) Apájának is örömmel mesélte itthon, hogy ő bizony lepisilte a hangyákat! :o)))

Szóval a napközbeni bugyizással jól haladunk, a keményebb dió az éjszakai pelusmegvonás lesz... Azt azzal kellene majd kezdenünk, hogy az esti ivászatot csökkentjük... Amit még nem tudom, hogy oldunk meg, mert Panna este pótolja szerintem a napközben elmaradt folyadékmennyiséget. Nade nem hajt a tatár, majd megoldódik az is! :o) Így is nagyon-nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá, amiért ilyen kis ügyes. :o)

A beszéde is hihetetlenül fejlődik! Minden mond már, mindent elmagyaráz, versel, énekel, mondókázik, és néha olyan szavakat, szófordulatokat használ, hogy csak lesek! :o))) Tegnap például mikor hazaértünk az oviból, és vettem ki az autósülésből, azt mondja nekem: "Anya, azt hiszem megizzadtam!" :o))) És közben tapogatja a hátát! :O)))

Imád játszóterezni (legfőképp homokozni), és továbbra is kedvenc az "ugrálóhely", vagyis a trambulin. :o) Ha vége az ovinak, mindig kell még kitalálni valami programot, mert különben nem fárad le estére. Így is 9-fél 10 mire elalszik...

Egyik délután az élményfürdőbe mentünk, kicsit pancsolni. Hát, nagyon élvezte! :o))) És olyan jó látni, hogy nem fél a vízben! Sőőőőőőt, képzeljétek, simán beleugrál a vízbe, mi elkapjuk, de úgy, hogy előbb lemerül a víz alá. :o) Aztán mikor Milán mutatta neki, hogy dugja bele az arcát a vízbe, kukucskáljon le, akkor azt is utánozta, és nagyon tetszett neki! :o))) Éééééés, ami a legmeglepőbb volt, hogy hagyta magát háton lebegtetni!!! Ez még akkor sem ment, mikor babakorában jártunk bébiúszásra!!! Most pedig percekig nézelődött háton fekve! :o)))

Az oviban is minden okés, nagyon szeret ott lenni! Délutánonként alig akar hazajönni! :o))) Az akarata ott is kezd kibontakozni, úgy ahogy itthon is. Ha valami nem tetszik, még toporzékolni is képes! :o))) De ez talán - remélem - a korral jár, majd túlleszünk rajta! Hoztam egy pár képet az elmúlt időszak ovis remekeiből:

És pár kép, illetve egy videó a legutóbbi játszóterezésről, amikor is kb. két órán keresztül homokoztunk! :o)))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása