http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Farsang, hajvágás, csitt-csattok... :o)

2011.02.25. 22:42 - Dujv

Csütörtökön megvolt az ovis farsang. Képeket majd később hozok, ha megkapjuk őket az ovitól! :o) Pannán összesen fél órát volt rajta a jelmeze, már reggel mondta, hogy nem kell anya! :o) Ennek ellenére szuperül érezte magát, részt vett mindenben, a kicsik közül ő jelentkezett egyedül a csokievő versenyre, nagyokat táncoltak, és ami a legjobban tetszett neki, az a tornateremben felállított csúúúúúúúúszdás ugrálóvár volt!!! Mikor mentünk érte délután, még akkor is el kellett menni vele megnézni, illetve  hogy mehessen rajta pár kört... :o)

Nálunk is megvolt az első ovis "baleset"... Pannának belenyírt a hajába az egyik kis társa... :o( Szerencsére nem durván, de azért látszik picit. Azt mondják, egy pillanat alatt történt az egész, épp hogy elfordult az óvónéni. Mesélték, hogy egész nap vigasztalni kellett Pannát, nagyon zokon vette a dolgot. :o( Estére már kutya baja nem volt, de azért a haját nem szabad emlegetni, mert megint elkenődik. Mondogatja, hogy "széééééép hosszúúúúú haja"! :o)

És ha már hajaztunk egész nap, estére is jutott belőle. Panna kihozta az összes csitt-csattját, és egyenként belecsattogtatta a hajamba őket! :o))) Nagyon ügyes, nem is  gondoltam volna, hogy így megy neki! :o)))

Ez pedig a legújabb ovis alkotás! :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása