http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Zalakaroson jártunk :o)

2011.01.23. 15:37 - Dujv

A hétvégét Zalakaroson töltöttük a Karos Spa szállodában. Kb. egy éve már jártunk itt, Panna akkortájt kezdett el önállóan járni, vagyis inkább szaladni. Aki régi olvasónk, az emlékezhet azokra a videókra, mikor a szálloda folyosóin rója a köröket töretlenül. :o)))

Az elindulás idén nem sikerült túl jól, Panna már előző nap sem ment oviba, bújkált benne valami... Éjszaka sokat köhögött, és az orra is elkezdett folydogálni. Egy barátnőm javaslatára rögtön vettem Hustagil szirupot és balzsamot, amik kakukkfű kivonatot tartalmaznak, és állítólag segítenek a köhögéses betegségekkor. Nem hiszek az ilyen "csodaszerekben", de ez tényleg szuper!!! Nagyon bevállt!!! Szerencsére Panna köhögése csillapodott, így kicsit félve, de elindultunk a wellness  hétvégére. 

Ügyesen végigaludta a két órás  utat, jókedvűen ébredt nem sokkal a megérkezésünk előtt. Már az autóba elkezdte mondogatni, hogy panszi-panszi, vagyis  menjünk pancsolni!!! :o))) Mikor jelentkeztünk be a recepción, akkor villant be, hogy a legfontosabb dolgot természetesen otthon hagytuk, mégpedig Panna fürdőbugyiját... Hála a szálloda felkészült személyzetének, a recepción lehetett venni darabra úszópelust, ami tökéletes is volt méretben Pannára. Így a fürdések előtt mindig ott szereztük be a fontos "kelléket"! :o)

A családi szobánk szuper volt, egy nagy nappaliból, benne egy franciaággyal, és egy külön hálószobából állt, ahol szintén két ágy volt. A hálót rögtön átalakítottuk Pannának, leszedtük a matracokat a szőnyegre, összetoltuk őket, és kész is volt a luxus-óriási-leesésbiztos-szuperkényelmes ágy, amin kiválóan lehet ugrálni is... :o))) Szerencsére az alvás is remekül ment ebben az ágyban, délután is és este is nagyokat aludt/unk benne Pannával! :o)))

A betegsége azért estére felszínre tört, 38 fokos láza lett a lefekvéskor, így egy lázkúppal ment aludni. Másnap reggelre szerencsére már sokkal jobban volt, rosszalkodott, jó kedve volt, evett is rendesen, már csak az orrfolyás maradt meg. De az is a vége felé járt már, mert az orrszívóval is nehezen kiszívható, sűrű, zöld cuccal volt tele a nózija. A köhögést is elfelejthettük, szerintem az uszoda párás levegője kimondottan jót tett neki.

A pancsolásokat nagyon élvezte, eleinte karúszóval ment minden fele, de aztán a helyi babaúszó oktató javaslatára elkezdtük mellőzni. Azt mondta, látszik Pannán, hogy imádja a vizet, nem fél, ügyesen pancsol, de az is látszik, hogy csak a karúszóval érzi magát biztonságba. Szerinte sokkal jobb megoldás, ha valamelyikőnkbe kapaszkodik, mert hamarabb fog elengedni minket, minthogy lemondjon a karúszókról. :o) És igaza lett, másnap már nem is kellett fogni Pannát, ő csimpaszkodott, mint egy kis majom, és akkor sem volt meglepődve, mikor egyszer-egyszer lement a víz alá, mert elvétette a kapaszkodást. :o) Nagy vigyorogva nézett csak! Úgyhogy aki szeretné majd úszni taníttatni a gyerkőcöt, tényleg ne használja a karúszókat, mert nagyon nehéz lesz nélkülük megtanulni úszni...

Reggelik után mindig meglátogattuk a szuper játszóházat, ahol rengeteg játék volt. Természetesen Pannának a csúszda volt a mindene, de mivel olyan kialakítása volt a felmászó részének, hogy egyedül nem birkózott meg vele, ezért folyton ezt hallgattuk: apaaaaa-apuciiiiiiiiiiiiii, gyereeeeeeeeee, csúúúúúúúúszaaaaaaa! :o))) Aranyos volt nagyon, simán összehaverkodott a gyerekekkel, felfedezte a játszóházat, dumált, az óvónénik meg is jegyezték, milyen ügyes a 21 hónapos korához képest.

Kajailag hol evett, hol nem... de inkább nem... :o))) Tudjátok, fényevő... :o))) Viszont egyik este húsleves is volt csigatésztával, na abból egy jóóóó nagy adagot megevett. Mondjuk csak a tésztát, de egye fene, legalább evett. :o)

Reggelente nagyon cuki volt! Úgy ébresztettük fél 9-kor, hogy még leérjünk nyugodtan reggelizni. Az első pár kómás percében csak azt hajtogatta, hogy "éééém, alszik". :o) 

Egy szó mint száz, nagyon jól éreztük magunkat ismét! Bár Panna tegnap este felvette a hátizsákját, és az ajtó felé mutogatva mondogatta, hogy "haza-haza". :o)))

További képeket az alábbi linkre kattintva találtok:

2011. január, Zalakaros

 

És végül pár videó... :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása