Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Mikulás!!!

2010.12.07. 12:15 - Dujv

 

Tegnap nálunk is járt a Mikulás!!!

Először az oviba látogatott el a nagyszakállú, délelőtt 10 órára várták a gyerkőcök. Vártam már a délutánt, hogy mehessek Pannáért, kíváncsi voltam, mit szólt a Télapóhoz. Óvó néni szerint egyáltalán nem félt tőle, sőt, még az ölébe is ült. De aztán ahogy megkapta az ajándékát, már nem is érdekelte többet a Mikulás... :o))) Ma reggel Magdi óvónéni mesélte, hogy mikor a többiek pucolták a csizmájukat, cipőjüket - mert ugye azt tisztán kell az ablakba tenni -, Panna is ment, és csinálta velük!!! :o)))) Ügyes volt nagyon.

Ha már ovi, akkor el szeretném dicsekedni, hogy tegnap is aludt két órát, úgyhogy remélem ez már rendszeres lesz. Ja, és ami még óriási boldogság, hogy tegnap délután az egyik, ma délelőtt pedig a másik óvónéni mondta el, hogy milyen édes Panna.

Ági néni azt is mondta, hogy ha Milánnal bármikor kettesben szeretnénk lenni, vagy elmenni valahová, ő nagyon szívesen vigyáz Pannára, mert imádja! :o)))

Ma reggel pedig Magdi óvónéni mesélte, hogy a tegnap alváskor Panna odahúzta az ő fejét is magához, oda kellett bújni hozzá, és úgy aludt el... :o)))

Olyan jó érzés, hogy ennyire szeretik őt! :o)

Visszatérve a Mikuláshoz...

Délután a barátainkhoz voltunk hivatalosak, csak úgy, "játszani" Nórival és Kamillával... :o))) Persze csak a gyerekek tudták ezt, mi közben lázasan szervezkedtünk és készültünk a Télapó érkezésére! :o))) Egyik kedves barátunk vállalta magára eme nemes szerepet, délelőtt megvolt a ruhapróba, az ajándékokat és az itinert a nagylányok jellemzésével, jó és rossz tulajdonságokkal, mit kell velük megígértetni, stb.leadtuk nála.

Mikor megérkeztünk, Panna  először meg volt szeppenve, de aztán kb. 10 perc után már ment a lányok után, előszedte az összes elérhető játékot, a legkedvesebb a játék mikró és a hozzá való "ételek" voltak (így legalább megnyugodtunk, hogy jó ajándékot kértünk a Jézuskától...)! :o)))

Aztán egyszercsak csengettek, és megérkezett a Télapó bácsi!!! A nagyok meg voltak szeppenve, Pannán nem nagyon láttam meglepettséget... Ahogy a Télapó bejött és leült, Panna egyből vitt neki egy pogácsát az asztalról!!! Senki nem mondta neki, ő magától úgy döntött, tuti éhes lehet ez a nagyszakállú bácsi... :o))) Aztán nem foglalkozott vele különösebben, néha odament a csajokhoz, megnézte ki mit kapott, örült a csokimikulásnak, az ajándékainak, lenyúlta valakinek a kindertojását, szóval jött-ment, sikongatott! :O)

Mikor végzett a Télapó a feladataival és elköszönt, mondtuk Pannának, menjen oda, adjon egy puszit, amiért ilyen sok mindent kapott a bácsitól. Olyan édes volt, odament, odadugta a fejét, hogy a Mikulás adjon neki puszit... :o)

Az ajándékoknak nagy sikere volt mindenkinél. Panna örült nagyon az orvosos táskának, a lányok a csillámlós tetoválásnak, a babának, a gumicukornak... :o))) Mindenki játszott mindegyikkel. Ja, és Panna már most igazi csaj! Amikor látta, hogy a nagyoknak készül a csillámos tetkó, ő is ment és sorbaállt egyért!!! Aztán mikor elkészült, nagy büszkén járt körbe és mutogatta mindenkinek, hogy milyen szép lett... :o)))

A lényeg, hogy szuperül sikerült az este is, örülök, hogy nem fél a Télapótól, igaz, most még sok mindent nem fogott fel belőle szerintem, de jövőre már biztosan aktívabban részt vesz a mókában! :o)))

Pár kép az estéről: KATT IDE!

 

Kedvenc képem:

És a videó:

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása