http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Mai ovis "alvás"! :o)

2010.11.25. 22:17 - Dujv

Hát, aludni ma sem sikerült, de annyi baj legyen! Háromra mentem Pannáért, és nagy csend, azt hittem mindenki alszik... :o) Hát nem, az én lánykám az óvónénivel éppen tornyot épített, míg a többiek a szomszéd szobában durmoltak. :o))) Ági néni azt mondta, ma kb. 15 percet sikerült szundítania. Ahogy megpróbálják letenni az ágyába, rögtön felébred, és onnantól kezdve már nincs alvás. Nembaj, a lényeg, hogy vigyorogva futott hozzám, jó kedve volt, nem sírt, és persze ma sem jöhettünk haza az uzsonna nélkül. Másfél túrórudit benyomott, merthát az asztal már meg volt terítve az uzsihoz, Pannának muszáj volt ennie... :o))))) Közben beszélgettünk az óvónénivel és a dadussal, mindketten csupa jót mondtak Pannáról. Hogy milyen ügyes, már végig ottvan a többiekkel a foglalkozásokon, részt vesz a közös játékokban, milyen szépen eszik-iszik egyedül, stb. Mint egy igazi óvódás! Ja, és hogy mennyire szeretik! :o))) Olyan jó ezt hallani...

Itthon persze megint nem aludt, így már fél 8-kor kidőlt.

Mai új szava a kutyus, vagyis UTYUS! :O))) Már végre nem Vau-vau, hanem UTYUS! :o)))

Néhány esti kép, művésznő alkotott... :o)))

Katt ide! :o) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása