Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Panna és a fiúk! :o)

2010.09.21. 21:14 - Dujv

Ma Anita barátnőmmel és kisfiával Benny-vel meglátogattuk Móni barátnőnket és Ádi babát Szigetszentmiklóson. Már régóta tervezgettük, hogy ha Anitáék "itthon" lesznek, elmegyünk Ádiékhoz és összeeresztjük a skacokat. 

Dél körül indultunk, mondván, majd Panna és Benny is TUTI bealszanak a kocsiban, és legalább némileg kipihenve érkeznek. Hát, Murphy bácsi és Thomas a gőzmozdony gondoskodtak róla, hogy az alvásból semmi ne legyen! :o))) Benny az utolsó 5 percben bóbicált be, Panna ma kihagyta a napközbeni alvást. 

Mikor odaértünk és kiszálltak a srácok a kocsiból, anélkül, hogy bármit is mondtunk volna, Panna megfogta Benny kezét, és vezette a kapuhoz! :o))) Benny először meglepődött, de ENGEDTE, hogy Panna kézenfogva vezesse, mi meg Anitával majd elolvadtunk ahogy néztük őket... :o)))

Ádi még aludt, de a két vendég hamar felkiabálta. :o) Ettünk finom ebédet - kivéve Pannát, aki mivel ma egész sokat sütött a nap, ismét áttért a fényevésre -, aztán kint az udvaron garázdálkodhattak a gyerkőcök. Volt motorozás, fűnyírás, triciklizás, kutya etetése kaviccsal és dióval, kutya húzkodása a farkincájánál fogva, kis összezördülés, hogy éppen ki is üljön a járgányokon... Nagyon klasszul eljátszottak, de Panna és Benny nemalvásának köszönhetően hamarosan már nyüszögés lett a játékból. 

Hazafelé induláskor, úgy gondoltuk TUTI elalszanak a gyerekek a kocsiba már az utca végén, persze ez sem így lett... Benny cukorfalat volt, végig Thomast nézett, csendben cumizgatott, Panna viszont hamarosan rázendített az Anyaaaaaaaaa-anyaaaaaaaaaa-anya szimfóniára, amit egészen hazáig tökéletesített, hozzá kroki könnyeket produkálva. Hiába, nem szokta meg, hogy anya van a volán mögött, max. a városban kocsikáztunk csak így.

Itthon még jött-ment egy kicsit, vacsorázott, aztán fürdés és alvás. Háromnegyed 7-kor dőlt ki első körben, de aztán jó fél óra múlva felébredt, és fél 9 óta alszik ismét. 

Pár napja megfázhatott kicsit, mert folyik a nózija. Doktornő szerint ha nincs láz, nincs gond, kapja a C vitamint és egy immunerősítő vitaminkészítményt, valamint orrszívózom a nóziját. Most este meg is lámpáztam kicsit az arcát, hátha segít mielőbb kiüríteni a nóziját. 

Képeket a mai találkozóról itt találtok:

Ádi, Benny és Panna randija

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása