Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Újabb fog, oltások...

2010.07.27. 11:49 - Dujv

Kibújt még egy fogacska, még a múlt hét hétfőn! A szemfogak jönnek sorban, már a másik három is erősen fehéredik, hamarosan meglesznek azok is. :o)

Ma reggel pedig oltáson voltunk, megkapta Panna a kötelező 15 hónapos szurit (MMR - rózsahimló, mumpsz és kanyaró ellen) és ráadásként a bárányhimlő elleni oltást is. Egy hős volt, ici-pici sírás mikor beszúrták a tűt, de aztán semmi. Nem a mi doktornénik rendelt, de lehet jobb is volt így, mivel a helyettesítőnek szerencsére nincs szemüvege! :o) Ugyanis Panna még mindig tart némely szemüveges embertől. Hogy miért, nem tudjuk, de pl. a nagymamák sem rakhatnak fel szemüveget, mert egyből sírás van, viszont a dédimama, vagy a papa simán hordhatja... Fura, remélem kinövi egyszer. :o)

Egyre többet beszél Panna, igaz, még leginkább az ő nyelvén. Be nem áll a szája egész nap. Viszont mostmár sokszor megpróbálja megismételni amit mondunk neki. Egy-két szösszenete:

zöld - zőőőőőőőőd, vagy dőőőőőőőőő

hold - do

kettő - tttttettttőőőő

kulcs - csu vagy ku

kész - ké

apa - apapapapapaaa

anya - nnnyaaaaaa-nnnnyaaaaa

mama - mamamamamaaaaa

papa - papapapaaaaa

csüccs - csü

Már nagyon várjuk, hogy végre elkezdjen rendesen beszélni, és írhassam a jobbnál jobb szövegeket, amikkel megörvendeztet majd! :o))) 

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása