http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Friss képek, videók, történések...

2010.05.12. 11:14 - Dujv

Hoztam pár friss fotót Pannáról, aki még mindig egy tündérke! Egy nagyon-nagyon eleven tündérke! :o)))

Már igazi egyéniség, még nem beszél, de a saját kis nyelvén simán elmondja mit szeretne. Hangsúlyoz, mutogat, használja a mimikáját, szóval csak figyelni kell és már tudjuk is mit akar. :o)

Egész nap jön-megy a lakásban, ha lemegyünk sétálni ott is minden és mindenki érdekli, a játszótéren a homokozó a kedvenc (igaz, itthon még a pelusból is homokot szórunk ki), ha beülünk egy teraszra kávézni-fagyizni, akkor Panna megy oda mindenkihez, jól megnézi az embereket, ha kedvesen szólnak  hozzá mosolyog és válaszol is.

Sokat mesélünk, nézegetjük a nagy képeskönyvet, amiből már sok állatot felismer. Simán megy a nyuszi, kutyus, madarak (hess-hess-hess), cica, maci. Ha valahol virágot lát - képen vagy éppen a fűben -, megy oda, hajol le és szimatolja! :o)))

Mindent megért amit mondunk neki, fordulj meg, hozd ide, tedd le, vidd oda, és legtöbbször a nem szabad is hatásos! :o)

Mikor mosás után teregetem a ruhákat, jön Panna is, és egyenként adogatja őket. Ha pedig bevásárlás után hazaérünk, első dolga belemászni a szatyrokba, és adogatja ki a cuccokat, hogy pakoljuk el. Szóval egyre ügyesebben segít mindenben! :o)))

Már nem babakaját eszik, hanem azt amit mi. Van ami nagyon bejövős, de van amiből alig-alig falatozik. De majd belejön ebbe is! Ha hideget eszünk, akkor a kis kenyér és sonka falatkákat már ő teszi a szájába, és szinte minden falat után megtapsolja magát, hogy milyen ügyes. :o) Ja, és elkezdett minket is etetni! :o))) Eddig nem csinálta, de már párszor Milán és az én számba is dugdosni akarta a kaját. :o))) Ja, és amikor a napokban találkoztunk a Dunaparton Benny barátjával, akkor őt is simán megetette a pogácsájával! :o))) Cukik voltak együtt a skacok nagyon!

Éjszakai alvása továbbra is szuper, este fél 8 - 8-tól alszik reggel 7 - fél 8-ig. Ez csak akkor változik ha pl. fogacska bújik. Napközben már csak egyet alszik, ennek az időpontja még változó. Van, hogy már 10-kor álmos és megy aludni, de van amikor csak 13-kor. Már egy ideje nem a kezemben alszik el, hanem egyedül a kiságyában! Ha úgy látjuk álmos, megkérdezzük tőle, hogy megyünk aludni? Erre már integeti a pápá-t, dobja a puszit, és napközben én, este pedig apája már visszük is a kiságyba. Ott még van egy-két puszi Grétának, a Hello Kitty cicájának az ágyában, valamint Ádinak, Bennynek és Noéminek a képeken, aztán tente baba és alvás. Csak nagyon ritkán van kis sírás, olyankor tudjuk, hogy negyed órával előbb vittük be a kelleténél. Akkor kijövünk, kicsit játszunk, tévézünk, aztán újra eljátszuk a fentieket. :o)))

Pár napja vettük észre Milánnal, hogy már nincs ujjszopi! Sosem!!! Elalváshoz sincs... Nagyon örülök, hogy így elmaradt, de olyan fura is... Nagylány lett Panna, tök hirtelen. :o)

Gréta kutyával továbbra is imádják egymást, Panna folyton etetné a jutalomfalatokkal, és hacsak elmegy mellette, muszáj hozzáérnie, hol simogatva, hol dádázva. :o))) Ja, és a kutya szájában vannak a legérdekesebb dolgok, amiket meg kell vizsgálni... :o)))

Nagy csend volt a szobában... :o))) Áááááááááá, nem pakolta ki a szennyes ruháit, a pelustáskát, a pelusokat... :o)))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása