Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Vicces storyk! :o)

2010.04.02. 11:40 - Dujv

Az elmúlt napokban volt egy kis munkám, így Panna hol valamelyik nagyszülővel, hol tesómmal, hol pedig Milánnal töltötte a napok nagy részét. Szerencsére semmi gond nem volt, ügyesen viselkedett, nagyokat játszott, voltak játszóterezések, séták, és azt hiszem a nap végére mindenkit alaposan lefárasztott... Hiába, aki nem szokta a szántást... :o))))))))))))

Egyik nap apáé lett az "esti rutin" levezénylése, vagyis a fürdés-vacsi-alvás projekt. Milán, hogy minden zökkenőmentesen menjen, még fürdés előtt megcsinálta Panna szendvicseit, és az innivalójával együtt bekészítette a szobába a kisasztalra, hogy fürcsi után egyből lehessen vacsorázni. Aztán elment megengedni a fürdővizet, addig Panna jött-ment a lakásban. Mikor jött ki apa a fürdőből, rácsodálkozott, mi ez a nagy csend, hol lehet és mit csinálhat a gyerek??? Na, az én kislányom biztosan már nagyon éhes lehetett, mert Milán elmesélése szerint állt a kisasztal mellett, kezében a szendóról lecsórt sonkával, és nagy, ártatlan szemekkel nézve majszolgatott... :o)))))))))))))))) Gondolta, apa tuti nem véletlenül tette oda a kaját... :o)))))))))))))))

A másik stroy, amin majd be pisiltem a röhögéstől... Panna ugye nemrégiben elkezdte ezt a blöm-blöm-özést a szájával. Nagyon profin megy neki! :o))) Na, valamelyik nap egyszercsak odaállt Gréta kutya elé, és a kis ujjaival elkezdte a kutya pofáját blöm-blöm-özni!!!!!!! Ráadásul - mivel Gréta hangot nem adott ki hozzá - még szinkronizálta is műveletet, mondta szépen, hogy blöm-blöm-blöm... :o))))))))))))))

Amúgy Grétával szuperül megvannak. Már nem az van, hogy rohannak egymásnak és csak a nyalakodás megy, hanem Panna szépen megsimogatja a kutyát, ad neki jutifalatot, Gréta pedig nem nyalogatja agyon, max. a kezét... :o)))

Panna nagyon szereti a babákat, gyerekeket. Egyik nap nézegettük egy kismamatársam nagyfiának képeit a neten, és Pannából ilyen reakciót váltottak ki a képek... :o)))

És még egy videó, amit a játszótéren készítettem. Szeretek délelőttönként lemenni Pannával, mert akkor szinte teljesen üres még a játszó! Ilyenkor szabadon jöhet-mehet amerre csak akar. :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása