Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Angelina Jolie száj...

2010.01.02. 21:41 - Dujv

Pannának ma estére Angelina Jolie szája lett... :o((( Sajna egy kis baleset következtében... Nem voltam elég gyors, legurult Gréta puffjáról, és a kis fogával felsértette a száját. Picit vérzett és bedagadt, de szerencsére nem fájlalta. Ugyanúgy vacsizott és ivott és ment az ujjszopi is, mintha misem történt volna. Mire elaludt, már lappadt a duzzanat, szerintem reggelre kutya baja sem lesz.

Nagyon rossz érzés, mikor ilyen dolgok történnek vele, picit magamat hibáztatom, hogy miért nem tudtam gyorsabb lenni, jobban figyelni... De már annyira kiéhezve fedezi fel a világot maga körül, élvezi, ha bejárhatja a lakást, játszhat Grétával, egyre bátrabban teszi meg a pár lépést egyedül, hogy azt hiszem, 100%-ékig nem tudjuk ezeket a baleseteket kiküszöbölni... Csak abban bízhatok, hogy egyre ügyesebb lesz a kicsilány és ezzel csökken majd az elesések száma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2010.01.03. 20:46:25

Hát én is abban reménykedek, hogy gyorsan ügyesebbek lesznek, mert Bennynek is gyűlnek a harci sérülései sajnos. :(( Én is nagyon figyelek rá, de másodpercek alatt megtörténhet sajnos egy-egy esés. :(


süti beállítások módosítása