http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Élményfürdőben jártunk...

2009.12.30. 19:14 - Dujv

... ami után muszáj volt az alábbi levelet elküldenem nekik...

Tisztelt Aquantis Élményfürdő!

Sajnálom, hogy ennek a levélnek meg kellett születnie, de talán a mai napon tapasztalt "segítségük" miatti panaszunk a jövőben pozitív irányba változtathatja a fürdő hozzáállását a kisgyermekes családokhoz.

Azzal szeretném kezdeni, hogy maga a fürdő nem ismeretlen hely számunkra. Egyrészt - dunaújvárosiak lévén - már a nyitása óta rendszeres látogatóik vagyunk, és eddig mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Továbbá pár hete örömmel értesültünk a babaúszás oktatónktól, hogy a régi uszoda helyett lehetőség van egy szebb, kulturáltabb, bababarátibb helyre járnunk a 8 hónapos kislányunkkal. Önökhöz. Az a pár alkalom, mikor már Önöknél voltak az úszásórák megtartva, megerősítettek abban, hogy jól választottunk, mikor helyszínt váltottunk, hiszen - a kezdeti apróbb "bakik" ellenére - nagyon kellemesen éreztük magunkat.
Mivel az ünnepek miatt a babaúszás egy időre szünetel, gondoltuk nem hagyunk ki ennyi időt, és családostul ellátogatunk Önökhöz egy-egy kellemes délutánra. Mikor múlt héten először mentünk, kértük, hogy - a babaúszásról már ismert - felső szinten lévő női öltözőt tegyék számunkra elérhetővé, hiszen kislányunk biztonságos öltöztetése, fürdés utáni zuhanyoztatása ott megoldott lenne. Az aznap a pénztárban ülő kolléganőjük szólt a felettesének, aki nagyon kedvesen a segítségünkre sietett, és intézkedett az öltöző kinyitásáról.
Ezen pozitív tapasztalatokból kiindulva ma ismét útra keltünk, hogy családi programot szervezzünk Önöknél. Ma viszont csalódnunk kellett a dolgozók "segítőkészségében"...

Az előző alkalomra hivatkozva érkezésünkkor ismét kértük, hogy kerüljön kinyitásra az emeleti öltöző, hiszen pici babával érkeztünk. "Kedves" munkatársuk egyből hozzánkvágta, hogy erre nincs mód, a kulcs a biztonsági őrnél van, aki azt elvitte magával. Miután rákérdeztünk, hogy hogy vihette el, pl. tűz esetén a kulcsnak itt kell lennie, egyből azt mondta, a főnőkénél van, rögtön szól neki. De egyébként is, miért nem öltözünk a normál öltözőknél, a fürdőben lévő többi 300 vendég is megoldotta. Igen, lehet megoldották, de nem hinném, hogy a többi pici babával érkező szülő kényelmesen és gyermekét biztonságban tudva tette ezt meg. Lehet, hogy ők nem is tudnak az elvileg erre a célra kialakított öltözőről, melyben 4 db pelenkázó, és egy járóka is el van helyezve, kimondottan a kisbabás vendégek és gyermekeik kényelmét szolgálva.
Mikor felvetettük, a "hogyan?" kérdést, azt a választ kaptuk, hogy a fürdő területén - belül - van pelenkázóhelyiség, oda menjünk a picivel. Kérdem én, hogyan is??? Mikor utcai ruhában oda nem lehet menni. Öltözzek át kint, vigyem be a babát, öltöztessem át és hozzam ki a cuccait??? És amíg én öltözöm, ki fogja meg a gyereket? Mert nem mindig apával mennénk fürdeni, akivel felváltva - "kényelmesen" - vigyáznánk a kislányunkra... Elképzelhető, hogy két anyuka két gyermekkel látogatna Önökhöz, itt ugye már megdőlt a fent vázolt lehetőség.
Miután ezeket a dolgokat elmondtuk a kedves kolléganőknek, ők mondták, hogy szólnak a főnöküknek, várjunk, és majd vele megbeszéljük a dolgot. Vártunk... vagy 15-20 percet a már nyűgös babával az előtérbe. Semmi... A végén úgy döntöttünk - ha már megvettük a belépőket - megpróbálunk valahogy átöltözni a kicsivel együtt. Elég érdekesre sikeredett. Az öltözőszekrények közti padon sikerült a babát levetkőztetni és úszópelusba öltöztetni. Nem mondanám, hogy a legbiztonságosabb módon, de nem volt más választásunk.
Sajnos ez a procedúra a vízből kifele jövet még hatványozódott, hiszen a vizes gyereket kellett valahogy, lehetőleg valami száraz felületen felöltöztetni úgy, hogy közben mi is meg tudjuk ezt tenni. Újra az öltözők közti padot, illetve az egyik kabin ülőkéjét szemeltük ki, de megmondom őszintén nagyon kellett ügyeskedni. Rosszul esett, hogy tudtam, lenne lehetőség kényelmesebb, biztonságosabb megoldásra, ennek ellenére ilyen körülmények között kell mindezt csinálni.
Kifelé jövet még azért megkérdezték tőlünk, hogy "Na ugye, csak sikerült valahogy megoldani?"... Ja, kérem... Sikerült... Köszönjük...

Megkérdezhetnék, miért kerítettünk ekkora feneket ennek a dolognak. De úgy gondolom, a kisgyermekes szülők értik és átérzik a történtek súlyát.

Kedves Aquantis Élményfürdő!

Ha már egyszer van egy kialakított öltözőjük kisbabák részére, miért nem használhatjuk? Miért csak a babaúszás alkalmával lehet oda bemenni? Miért nem lehet a pénztárnál jegyetvásárló, kisgyermekkel érkező szülőknek kedvesen felajánlani a lehetőséget a kényelmesebb és biztonságosabb öltözésre/öltöztetésre? Úgy láttam, sokan járnak családdal Önökhöz, csak lehet, ők nem is tudnak a lehetőségről... Vagy ha ez nem megoldható, miért nem lehet legalább egy pelenkázóasztalt elhelyezni a lenti öltözőkhöz (megjegyzem, ezzel csak részben segítenének a dolgon)?

Bízom benne, hogy levelem nem kelt ellenérzéseket Önökben, hanem segítségükre lesz egy, a kisgyermekes családok számára barátibb öltözési lehetőség kialakításához. Hiszen a fentiek ellenére mi továbbra is szeretnénk ellátogatni Önökhöz, hiszen jól éreztük magunkat, csak kérnénk egy kis empátiát, segítő- és kompromisszumkészséget Önöktől.

Üdvözlettel

Molnár Roberta
egy 8 hónapos kislány anyukája

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása