http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Nyaralás Alsópáhokon...

2009.09.02. 13:33 - Dujv

Tegnap este már tettem fel képeket, de a beszámolóhoz már nem volt energiám... :o)))

Szóval megérkeztünk az egy hetes második nyaralásról, ami szintén nagyon jól sikerült. Panna ismét egy tündér volt, de már kicsit rafkósabb egyes dolgokban, mint előző alkalommal. Például most már nem tudtuk végigenni a vacsit úgy, hogy ő a hordozójában kivárja ezt, addig-addig kiabált, amíg ki nem vettük, és így felváltva kajáltunk és szórakoztattuk a kisasszonyt! :o))) Gyorsan tanul a gyerek, na! Hamar rájött, hogy mivel mit érhet el! :o)

A hotel fantasztikus amúgy, minden a gyerekekről szól. Két hátrányt említhetek csak. Az egyik, hogy nincs internet lehetőség a szobákban (és sehol máshol), ami ugye csak jól jönne egyrészt az itthoniakkal való kommunikációhoz, másrészt a pici melóhoz (ami azért van nyaralás alatt is), harmadrészt, mert már úúúúúúgy megszoktuk a mindennapokban... :o) A másik hátrány, hogy nincs légkondicionálás. Na mi ezt jól kifogtuk, hiszen az első pár napban kb. 35 fok volt, a szoba olyan, mint egy szauna, nem lehetett huzatot csinálni, állt a forró levegő... Nehezen bírtuk mi is és Panna is, szegénykémről folyt a víz állandóan. Az ottlétünk másnapján vettünk is egy ventillárort a Tescoban, na azzal már elviselhető volt az éjszaka. Alig vártuk, hogy jöjjön a várva-várt lehűlés, eső, hűvös idő! :o)

Ezeken kívül minden szuper volt. A fürdős részleg, az étterem, a kert, minden.

Voltunk Pannával babaúszáson is, mint ahogy a képeken láttátok. Hááááááát, igazi vizicsibe! Nagyon élvezte, és egyáltalán nem félt, nem sírt, csak mosolygott, szopizta az ujját, csobogott, lubickolt. Apával csinálták a gyarkolatokat, ügyesek voltak mindketten. Egy alkalommal, mikor babaúszáson kívül voltunk lent fürdeni, képzeljétek, Panna bealudt a vízben! :o))) Milán épp a háton lebegést gyakorolta vele, persze ujjacskák a szájában, és mikor odaértek hozzám, akkor látom, hogy Panna szemei résnyire, mint aki alszik... :o))) Szóval nagyon bejött neki az uszi! :o) Rendes babaúszásos foglalkozásra azonban sajnos csak két nap tudtunk menni, mert Panna betaknyosodott picit... Aztán én is... Nem tudom, hogy az uszi miatt, vagy a nagy melegben való kiizzadás miatt, vagy mert a hotelben lévő kisgyerekek előszeretettel simizték a babát vagy a játékait, és óvatlanul is összeszedett egy-két bacit esetleg.

Most már jól/jobban vagyunk, de az első éjszaka elég ijesztő volt. Este 10-kor ment el Milán orrszívót vadászni, mert a gyerek nem nagyon kapott levegőt a nóziján, és ilyenkor megijedt és keservesen sírni kezdett. Persze az ügyeletes gyógyszertárban nem volt, a Tesco bezárt, úgyhogy nehéz éjszaka volt. Már kínomban a számmal szívtam meg Panna nóziját, hogy kicsit könnyítsek rajta... Ott aludt köztünk, és felváltva figyeltük, hogy lélegzik-e, kap-e levegőt rendesen... Aztán végre reggel lett, és Milán ismét útrakelt a keszthelyi Brendonba, ahol kapott elektromos szívót, így kicsit fellélegezhettünk (szó szerint). Persze, mint kezdő szülők később (itthon) rájöttünk, hogy nem is jól használtuk ott az eszközt, nagyjából csak csiklandoztuk vele Panna orrát, amin ő még kacagott is. Mi meg örültünk, hogy hurrááááááááá, milyen jó a gyerek, még a rettegett orrszívózásnál sem sír! :o))) Tegnap viszont rájöttünk a helyes technikára (a nagyobb fejet kellett feltenni, és befogni az egyik orrjukat), na így már lett is eredménye. Óriás mennyiségű trutyit tudunk kiszívni a pici orrocskából. De ez kell a javuláshoz, és már szerencsére jókedvű a kicsilány, egyre kevesebbet tortyog, úgyhogy nincs baj. Azért tegnap elvittük megmutatni a gyerekorvosnak, de minden rendben, nincs lerakódás, szívókázzunk ameddig kell. (Én is kezdek jobban lenni, viszon Milán most mondta, hogy már neki is fáj a torka... Fasza...)

Mindezek ellenére tényleg nagyon jól éreztük magunkat, én nagyokat aludtam Pannával, többiek fürdőztek, napoztak, istenieket ettünk, meglátogattuk a zalai rokonokat (mindenki el volt ájulva Pannától, hogy milyen szép és nyugodt és jó baba), kirándultunk Keszthelyre és Szigligetre, szóval volt pihenés és jövés-menés is! :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása