http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Még egyben, hétvégi kimenőn...

2009.04.11. 10:55 - Dujv

Igen, igen... Még mindig a pocakban van Panna. Úgy látszik jól érzi magát, nem akaródzik kibújni. Szerencsére az ünnepekre való tekintettel kimenőt kaptunk hétvégére, minden nap a délelőtti vizit után eljöhetünk, és este kell csak visszamenni. Így azért kibírható a kórházi lét... De egész nap bent lenni borzasztóóóóóóóóóóóóóóóóó! Az ember semmit nem tud csinálni, folyton az jár a fejébe, hogy mikor jön már ez a baba, másra sem tud gondolni. A fekvés, alvás, olvasás egy idő után jobban lefáraszt, mintha egész nap meló lenne. Itthon azért mást is csinál az ember, gyorsabban és lényegesen jobban eltelik a nap.

A kórházi napirend a következő, ez gondolom sokmindent elárul:

5.00: Ébresztő, hozzák a lázmérőt, 10 perc múlva jönnek érte, és mérik a vérnyomást. Mivel egyedül vagyok a szobában, még vissza tudok szundítani kicsit (jó esetben).

6.00: Jön a takarítónéni a reggeli felmosásra (minek ilyen korán, nem értem...).

7.30: Reggeli (nagyon változatos és finom, mint a többi kórházi kaja :o))) ). Zsemle, vaj, és felvágott, hozzá tej vagy tea.

8.30: Délelőtti vizit (hacsak nem csúszik műtét vagy más miatt).

Ezután szabadfoglalkozás, illetve a délelőtt folyamán egy NST vizsgálat.

11.30: Ebéd (szintén nagyon finom...) :o)))

13.00: Nagyvizit a főorvossal (ez is szokszor csúszik, tehát várakozni kell rá a szobában).

Délután semmi elfoglaltság, sétálunk Eszter barátnémmal, és csalogatjuk ki a lányainkat. :o)))

19.30: Esti vizit, aztán fekvés-alvás.

Szóval így néz ki egy kórházi nap, izgalmas igaz? Ha OTT-s nap van, akkor annyi a különbség, hogy reggel fél hét körül kapom az infúziót, ami egy órán keresztül csöpög le, aztán fokozott sétálgatás, hátha megmaradnak a "fájások" és beindul a dolog.

Az eddig kapott két OTT amúgy nem nagyon hatott. Az elsőnél a "fájások" olyan 20-25-ig mentek fel (nagyjából nullával egyenlő), a másodiknál már elértük a 70-et is. De még ez is kevés. És mikor levették az infúziót, a kis görbék vissza is simúltak, nem indult be semmi. Közben éreztem, hogy keményedik a hasam, kicsit feszül az alja, de ennyi... Sajnos... A következőt csak kedden kapom majd, most hétvégén ez kimarad.

A doki tegnap megvizsgált és viccesen közölte, ne izguljak, május 1-ig meglesz a baba... :o))) Méhszáj még teljesen zárt, az ultrahang alapján a magzatvíz elegendő mennyiségű, lepény is még ellátja a feladatát, áramlás is rendben. Tehát Panna jól érzi magát. Ja, és amikor nézte az UH-n a leányzót, mutatta az asszisztens csajnak, hogy nézze, itt a feje, itt van előtte a magzatvíz, és úszik benne a haja... :o)))

Hát, nagyjából ennyi történés van velünk. Rettenetesen várjuk a kislányunk érkezését, apa is sokszor kérdezi már, hogy mikor jön, ő olyan kíváncsi már, és jó lenne ha már itthon lennénk... Igen, tényleg jó lenne. De nincs mit tenni, sajna várni kell...

Köszönöm a drukkokat, és továbbra is szorítsatok Nekünk! :o)))

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, AKI SZERETI, ANNAK SOK-SOK LOCSOLÓT KÍVÁNOK! :O)))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása