http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Semmi változás...

2009.03.21. 20:02 - Dujv

Hát a tervek azért vannak, hogy meg tudjuk változtatni őket... :o)))

Ez a hétvége bukta szülésügyileg, semmi jele, hogy Panna kikívánkozna. De nem is baj, mert a szülésznőnk elment egy kis kirándulásra a hétvégére, így inkább toljuk odébb az akciót. A következő szimpatikus dátum a 2009. március 29-e, vagyis jövő vasárnap! :o)))

Amúgy a péntek reggeli NST tökéletes volt, végre Panna is olyan akívan mocorgott, hogy egyfolytában a gombot nyomogattam. Utána a diabetológián is szuper eredményt kaptam a múlt heti cukromra (5,2 lett), így ezt jól megünnepeltük egy szintén diabéteszes kismamatársammal, aki április 6-ra van kiírva. Jól elmentünk egy cukiba és  jól beforrócsokiztunk... Csak úgy "lájtosan"... :o))) Amúgy azon poénkodtunk, hogy tuti egyszerre fogunk szülni, és majd ott kiabálunk át egymásnak a szülőszobán, hogy "Te hány centit tágultál? Ti hogy álltok?" :o))) Vicces lenne, de van rá esély!

A tegnap éjszakám viszont elég rosszul alakult... Éjjel felébredtem egy brutál vádligörcsre, össze kellett szorítanom a fogam, hogy ne kiáltsak fel... Hajnalban pedig arra keltem, hogy nem tudom megmozdítani a jobb karom, annyira zsibbad és fáj. Nagyon ijesztő volt. Aztán rájöttem, az lehet a baj, hogy hanyatt fekszem, és Panna nyomhat egy fő eret, ezért zsibbadt el a karom. Hát kellett vagy fél óra, mire újra meg tudtam mozdítani, tényleg írtó kellemetlen érzés volt.

Remélem ma jobb éjszakánk lesz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rencsi75 2009.03.23. 18:48:57

Szia! Láttam hozzászóltál az egyik képünkhöz, nagyon aranyos vagy!!!!! Annyira drukkolok neked!!! Kitartás, már csak elvileg 2hét!!:-)

Krisz mami 2009.03.23. 19:36:35

Szioka!
Óvatosan azzal a hátonfekvéssel, nehogy a kishölgynek ne jusson elég oxigén.
Nekem az alvásoknál iszonyú sok segítséget nyújtott a kismamapárna, még szülés után is nehéz volt leszokni róla :)))))))

Hajrá Panni, drukkolunk!!!!

Dujv 2009.03.23. 20:15:39

@Krisz mami: Igen, tudom... Nem is szoktam háton fekve aludni, nem tudom, hogy keveredtem ebbe a pozícióba... De a szervezetem látod, rögtön reagált. A szopispárna helyett a takarómat gyűröm a megfelelő formára, az is megteszi! :o)))

Dujv 2009.03.23. 20:16:37

@Rencsi75: :o))) Tényleg édes Gréti! Majd küldesz át a profi fotókból? És köszönjük a drukkot!!! Már csak 15 nap elvileg... :o)))


süti beállítások módosítása