http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

37. hét... Még max. 21 nap...

2009.03.17. 08:39 - Dujv

Hűűűűűűűű, hát ide is elérkeztünk... Panna most már minden tekintetben készen áll a születésre, súlya is megfelelő és a kora alapján sem mondanák már koraszülöttnek. De még úgy tűnik jól érzi magát odabent, és szerencsére én is jól vagyok! :o)

Kicsit tartok a hétvégi hidegfronttól - péntekre már hózáporokat mondanak -, meglátjuk hatással lesz-e ránk. Amúgy a péntek éjszaka szimpatikus időpont nekem, szép dátum a 2009. március 20. vagy a 2009. március 21. :o)))

Ma délután ismét doki, kiváncsi vagyok változott-e valami egy hét alatt.

Amit észrevettem, hogy Panna intenzíven reagál apa hangjára! :o) Napközben nem nagyon mocorog, vagy csak nagyon piciket, inkább lustálkodik, alszik... Viszont mikor Milán hazaér, és elkezdünk beszélgetni, egyből beindul, és nyomja ki a kis hátát és fenekét a jobb oldalamon. :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rencsi75 2009.03.17. 10:04:06

Irtó édes, ahogy Gréta is minden fotón szerepelni akar:-)))))
Nagyon drukkolok nektek!!!

Dujv 2009.03.17. 10:29:34

@Rencsi75: Igen, Gréta nagyon fotogén... Nem nagyon tudom elhajtani, ott akar lenni ő is... :o)))
Köszönjük a drukkot, természetesen elsők közt megy neked is az sms, ha bármi történik velünk, oks? Puszi Nektek!!!

Krisz mami 2009.03.17. 15:06:03

Gréta egy tünemény, neked meg még mindig szép nagy a pocid :)
Mi volt tegnap a gyerekorvosnál? Ki tudtad várni a sort?
Mesélj majd, hogy mi volt a nőgyogyónál is...
És persze mi is kérünk majd egy sms-t (bármikor is induljon Panna a NAGY világ felé) :D

Dujv 2009.03.17. 15:09:53

@Krisz mami: Köszi! :o))) Mostanság nem tágít mellőlem Röfike... Lehet már érez valamit! :o) A dokinál gyorsan végeztem, kb. 2 perc. Csak bemutatkoztam, mondta, hogy majd apa mehet a recikért, és hogy mennyire örül, mert a Széchenyi parkban milyen régen volt kisbaba... :o)))
Sms menni fog természetesen! Puszka


süti beállítások módosítása