Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Második NST vizsgálat...

2009.03.13. 20:01 - Dujv

Hát, ma sem voltunk sikeresebbek a vasárnapi akciónál, pedig vittem colát! :o))) Pannának szerintem radarja van a kórházra, vagy a kórházi klímára, vagy nem is tudom... Itthon, mikor Milán hazaért és beszélgetni kezdtünk, majd kibújt az oldalamon, úgy mocorgott (gondolom szereti apa hangját...). Bezzeg ahogy beértünk a szülőszobára, a mi kislányunk ismét szépen bealudt. A szülésznőnk Klári elkezte ébresztgetni, pocakrázás, nyomkodás, tologatás, de semmi... Akkor reagált, de ahogy abbamaradt a piszkálás, már aludt is vissza. Szóval nem sokra jutottunk. Nagy nehezen össze tudtunk hozni 4-5 moccanást, oszt ennyi...

Közben Klári félig viccesen mondta, hogy lehet megszülünk itt, annyit piszkáljuk, mozgatjuk a pocakot. Na, amióta hazajöttünk, eléggé fájdogálok, de bízom benne, hogy elmúlik, és még legalább egy hetet kihúzunk 2 in 1 Pannával! Meglátjuk... :o)))

Tegnap voltam a védőnőnél is, ismét csökkent a súlyom! :o))) Azért ez nem rossz, így az uccsó hetekben! Lassan ott tartok, mint mikor terhes lettem. És ha arra gondolok, hogy szülés után milyen édes terhektől szabadulok meg, akkor naggggggggyon jól állunk!!! Panna nagy baba lesz elvileg (-3,5 kiló), lepény (-1,5 kiló), víz (-1 kiló), egyebek (-2 kiló). Így összeadogatva nem is rossz! :o)))

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz mami 2009.03.14. 21:42:18

Ne aggódj Panna miatt, koraszülött tutira nem lesz :)
Remélem a fájdogálás abbamaradt, bár ilyenkor ez már teljesen természetes.
Engem mindig ijjesztgetett Enikő, majdnem minden nap másfél órára betojtam, hogy indul a szülés, aztán abbamaradt mindig (még a szülés előtti napon is volt ilyen)


süti beállítások módosítása