Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Újabb ajándékok Pannának...

2008.12.18. 08:01 - Dujv

Tegnap újabb gyönyörűséges ajándékokat kaptunk Adri nagynénitől! :o))) Egy újabb szundikendőt (ugyanolyan, mint amilyen már van, hogy ha esetleg elveszne a jövőben, legyen pótlás), egy gyönyörűséges játszószőnyeget, és egy Panna vonatot! :o)))

Most már jó lesz, ha január végén elkészül Panna szobája, mert már nem tudjuk hová tenni a sok-sok babaholmit!

A héten szóltak a bútorosoktól is, hogy a január végére megrendelt bababútor megérkezett, mehetünk érte! Szuper! :o) Szombaton azt is elhozzuk, meg nézünk laminált parkettát a szobába, és januárban jöhetnek a festők!!! Haladunk... :o)

Tegnap este kicsit fejlesztettem a babánk zenei érzékét... Zenét hallgattunk a hasamra tett telefonnal! :o) Bejött neki a dolog! Amíg szólt a zene, nyugiban volt, de amint abbamaradt, máris jött a reklamáció és őrült mocorgásba kezdett! A nyerő dal a Shomewere over the Rainbow volt! Apa mondta, hogy legközelebb egy kis Metallicát is játszak neki! :o)))) Ma este kipróbáljuk, mit szól hozzá! Azt olvastam, hogy ilyenkor a magzatok inkább a magas hangokat szeretik, a mély tónusoktól megijednek... Kiderül! :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2008.12.18. 15:28:27

Nagyon aranyos ajándékokat kapott Panna, ezt a takarót én is néztem nálunk a Tschibóban. :)) Lassan nálunk is zöld lámpa lesz a vásárláshoz, már várom nagyon. :)) Puszi Nektek innen a "szomszédból"! :)


süti beállítások módosítása