Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Helyzetjelentés...

2008.12.08. 08:16 - Dujv

Nem tudom mi van velem, de mostanában olyan rosszul alszom... Hajnalban - 3-4 óra környékén - rendszeresen felébredek, és csak nagyon nehezen tudok visszaaludni, ha vissza tudok egyáltalán. Minden apró kis zaj (pl. apa szuszogása :o))) ) is zavar, így ma már átcuccoltam a nappaliba hajnalok hajnalán, hogy legalább ő tudjon aludni.

Ezzel már lehet készít fel a szervezetem a gyerkőc melletti éjszakázásra??????? Remek... :o)))

Panna mostanában egyre mozgékonyabb. Van, hogy egész nap le sem áll! Este mikor lefekszem, kényelembe helyezem magam, ő akkor kezd a legaktívabb lenni! Olyan forgásokat csinál odabent, hogy csak kapkodom a fejem... :o))) Hol itt dugja ki valamelyik alkatrészét, hol ott! Jópofa nagyon! :o)

Tegnap vendégeink voltak! A barátaink jöttek fel a két gyerkőcükkel! A kisfiú most lesz két éves karácsonykor, a kislány pedig jövő héten lesz két hónapos!!! Nagyon édesek!!!!!! A Dani igazi huncut kissrác, még a szeme sem áll jól! :o) A hugija pedig csak nézelődött, aludt, hangját sem lehetett hallani. Nagyon nyugodt baba! És gyönyörű, hosszú fekete haja van, szóval tündéri kiscsaj!!! A szülők szerint hatalmas a különbség a két baba között, ég és föld már most a két gyerek. Milán meg is jegyezte, hogy ha még lehet választani, ő inkább olyan bébit szeretne, mint a Gréti! :o))) Eszik-alszik-mosolyog. Meg kell zabálni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi1978 2008.12.08. 09:39:23

Látom, nem vagyok egyedül az éjszakai kukorékolással, legközelebb "randizhatunk" éjjel a neten, ha Te sem tudsz aludni. :))))

Dujv 2008.12.08. 09:54:00

:o))) Ja-ja... hallod, nem is gondoltam volna... Én a jó alvó, aki már este nyolckor kidől, és képes másnap 10-ig aludni... :o)))


süti beállítások módosítása