http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Mikulás!

2012.01.11. 19:30 - Dujv

Az idei Mikulást én a kórházban töltöttem, így ennek lebonyolítása Milánra hárult. De ügyes volt, mindent sikerült elintézni!!!

Először az oviba látogatott el a Mikulás bácsi, erről még nem tudok részleteket, de biztosan kapunk majd képeket és videót, amit akkor közzé fogok tenni! :o) Egy biztos, Panna nagyon várta már!!! Ja, és Milán megkérdezte tőle, hogy mit mondott a Mikulásnak? Jó kislány volt? Panna persze azt válaszolta, hogy igen. Erre Milán: Akkor jól becsaptad a Mikulást! Na, innentől kezdve folyton azt mondogatta mindenkinek, hogy ő milyen jól becsapta a Mikulást, mikor azt mondta, hogy jó kislány volt! :o))))))

Este pedig hozzánk csengetett be a nagyszakállú, persze egy óriási zsákot cipelve a hátán... Addigra már ott voltak a mamák és a papa, valamint egy kedves barátunk a kisfiával Milossal. Panna egy picit meg volt lepődve a Mikulástól, de azért odaült mellé, sőt, még énekeltek is neki apával! :o))) Persze rengeteg ajándékot kapott, kiskarácsony volt nálunk... :O) Az irgalmatlan mennyiségű csokiról nem is beszélve!!! Még mindig ott vannak egy nagy tálban, egyikünk sem egy nagy csokizós, így nem is tudom mikor fog elfogyni. :o) A Mikulás zsákjában lapult Anna, Peti, Gergő könyv, Barbie lány és fiú, gyúrma, hajpánt, körömlakk, stb. Nagyon örült mindennek!!! A Barbie fiút pl. ő kérte!!! Mire rájöttünk, hogy mit akar... :O))) Mondta hogy ő rózsaszín fiú babát akar. Kérdeztük, az milyen? :o) Mondta, hogy a spárban látta! :O))) Mire rájöttem, hogy amikor gyurmát voltunk venni, akkor azon a polcon sorakoztak a Barbie és Ken babák, és láthatott fiú Barbie-t... :o))) A mamával és papával el is mentek megnézni, hogy a papáék el tudják mesélni a Mikulásnak, milyet is hozzon... :o)))

  PC060722.JPG

PC060726.JPG

PC060726.JPG

PC060750.JPG

PC060759.JPG

PC060764.JPG

PC060765.JPG

PC080766.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása