Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Ezer éve...

2011.11.24. 13:51 - Dujv

Hűűű, nagyon rég nem jelentkeztem. Ennek okai, ihlettelenség, lustaság, mással való foglalatosság, stb. 

Most igyekszem pótolni, nézzétek el, ha nem egy összeszedett bejegyzés lesz, hanem csak pár cuki Panna-sztori és Panna-duma és Panna-fotó egyvelege. :o)))

Továbbra is Bogyó és Babóca lázban égünk, bár már mintha kicsit csökkent volna az érdeklődés. Mikor megjelent az új részeket tartalmazó DVD, naponta akár 3-szor is megbírta nézni Panna. Már kívülről tudja mi mi után következik, mi fog történni a mesékben, kit hogy hívnak, ki minek öltözött a farsangi bálon, stb. :o))) 

 


Esti Panna logika:

Apa mosta a fogát Pannával együtt, és a fogkrém habjától "szakálla" lett. Azt mondja Panna: "Apa, te szakács vagy?" Kérdezi Milán, miért? Panna válasza: "Hát mert szakállad van!" 

Szóval aki SZAKállas, az csak SZAKács lehet! :O))))))))


Szüret is volt az oviban, ami igán nagy élményt jelentett a gyerekeknek. Panna este lelkesen mesélte, mi hogy volt... :o)))


Amikor van kedve, édesen számol angolul a fentiek szerint... Magyarul is ügyesen számol, kis segítséggel már 20-ig! :o)


Kedvenc nyári fotóm Pannáról... :O)


És egy másik nyári kedvenc... :O)


Továbbra is kedvenc elfoglaltság az arcfestés... Itt éppen Cicalány! :o)))


Itt pedig Micivel, aki továbbra is a legjobb barát... :o) Édesek együtt nagyon! :o)


Őszi jó idő! :o) Utolsó virággyűjtés a Duna-parton... :o)


Milán egyik este céges buliba ment, amit megbeszéltem Pannával fürdés közben. Elalvás előtt félkómásan megkérdezi: "Anya! Ha nagy leszek mehetek én is bulizni?" :o)

Most még igent mondtam neki... Pár év múlva már nem leszek ennyire biztos benne... :o)))


Panna "fejlődése" az evés terén... :o)))


Panna mostanság nem igazán akar időben elaludni... Az alábbi bejegyzés éjszaka 11 óra után született... :o)))

"Panna még mindig nem alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Éppen telefonál!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most éppen a Mici apukájával! :o)))))))))) Már az egész Mici Familyt végighívta az este, de sajnos senki sem vette fel, "biztosan mással telefonáltak"! :O))) Panna telefonjának ugyanis mostanság ott kell lennie az ágya mellett még éjszaka is!!!!!! Azt mondja: "Anya, iderakom a telefonom, jó? Mert ha csörög, akkor felveszem és telefonálok, jó?" 
Ááááááááááááá, és mindezt éjszaka 11-kor!!!!!!!!!!! 
Asszem kialudta magát délután az oviban..."


Idenézzetek!!! Hihetetlen, hogy 2 és fél évesen így tud színezni... :o))) Teljesen önálló alkotás, önálló színválasztás, színezés, minden...


Nemrég nyertem egy szuper lehetőséget Lakatos Márk most nyíló Makeover szalonjában. Új haj, új smink, új Roberta... :o)))

Panna reakciója az új hajamra:
Már előző nap mondta neki anyukám (náluk aludt), hogy levágták a hajamat, és milyen csinos lett anya. Na, ő a vágás szó hallatán sírva fakadt - tuti azt hitte, hogy az fájhatott nekem -, és utána már nem is emlegetett, csak az ő Apucikáját! :o) Mikor ma délben találkoztunk, akkor szinte rám sem nézett először. Még puszit sem kaptam, csak apa! :o))) Kellett kb. 10 perc, mire rájött, hogy anya az anya maradt, csak sokkal csinibb kiadásban! :o))) Utána már mondta, hogy "Anyucikaaaaaaaaa, milyen szép a hajad!!! És a körmöd!!!" 
Szóval volt 10 perc furaság, de utána már minden a régi volt! :o)))


"Anyaaaaaaaaa!!! Fényképezz le, és én csízelek, jó?" :o)))

Hát, lefényképeztem... :o)


Mari néni... :O))))


Mostanság a Télapó a visszatartó eszköz bizonyos szitukban... Hiszti, verekedés, kiabálás, harapás = nem jön a Télapó! 
Na, ez Pannát az esetek többségében totálisan hidegen hagyja, néha viszont nagyon cukin próbálja menteni a menthetőt... :o)))

Amúgy olcsón megússzuk ezt a Télapósdit, mert csak túrórudit és csörgőzörgőt (csokimikulást) kér... :o)))


Panna "okoskodása": 

Beszélgetünk Milánnal, egyszercsak közbekiabál: "Anyaaaa, fidemrám (figyelj rám)! Fejezd be a mondatást, utána én elmesélem, mi volt az ebéd az oviban, jó?" 

Gondolom azt akarta mondani, hogy fejezzem be a mondatot, utána pedig ő mesél. :o) Hihetetlen, hogy 2 és fél évesen ilyeneket mond... Okos nagylány már! :O) 
Okok, én meg elfogult szülő... :o)))


A Mekiben a héten valami visszhangzós mikrofon volt a játék a gyerekmenühöz, na ma ezt hallgatjuk már egy jó ideje... :o)))))))))


Az oviban, most hogy bejött a rossz idő és a locspocs, a bejáratnál vannak kirakva cipővédő zacskók a szülőknek. Persze ha véletlenül elfelejteném, Panna rögtön figyelmeztet, hogy "anyaaaaaa, ACSKÓÓÓÓÓÓÓÓÓ"! 
Na, most itthon is ezt játssza... :o))) Már felvette a cipőjét és kellett neki adnom két zacsit, azokat húzza a lábára, úgy mászkál... :o))))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása