http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Képek, videók...

2011.01.30. 15:28 - Dujv

Az oviban pingvineket festettek a gyerkőcök, de mivel Panna nem akart beleolvadni a tömegbe, így ő újított, és a pingvinek tojásait alkotta meg... :o)))) Nekem tetszik!!! :o)

A héten kapott új ovis cipőt, amit csak "katita cipő"-nek hív, és nagyon szereti!!! Illetve kapott egy ún. derékmelegítőt, amit "védő"-nek neveztünk el (védi a pociját és a hátát). Na, egyik reggel ezekben parádézott, ráadásként még az összes csitt-csattját a hajába kellett aggatni... :o)))

Ez a fotó pedig tegnap este készült... A délutánt Margit mamával és Lajos papával töltötte, persze alvás ilyenkor szóba sem jöhet! Ment a festés, rajzolás, olvasás, kártyázás egész délután. Így este fürdés után szó szerint beájult. Persze előtte még kért "ebédet", amiből evett kb. 4 falat vajaskenyeret és egy falat sonkát. Mikor láttam, hogy már csukódik le a szeme, kértem, adja oda a husit a kezéből, de nem adta... Így, a sonkával a kezében aludt el, kb. 2 perc alatt... :o)))

Ez pedig nem Pannáról szól, hanem rólam... :o))) A tegnap délutáni programunk egy sportlövészet volt az Erva Sportlövő Club-ban! Háromféle, egyre növekvő kaliberű fegyverrel lőhettünk, 10-10-et a kisebbekkel, és 5-öt a legnagyobbal! El kell hogy mondjam, nagggggggggggyon szuper volt, szeretnék máskor is menni!!!!!!!!!! És az oktató szerint nem is volt rossz a teljesítményem így elsőre... :o)))

Panna tornázik... Talán egyszer látott tornázni, mikor betegen itthon volt ő is, és éppen nem akart aludni... Mondjuk én ilyen mozdulatokat nem csináltam, az tuti! :o)))

Itt pedig teregetni segít! Nagyon ügyes, együtt szoktuk szétválogatni színek szerint a ruhákat a mosáshoz, már elég nagy százalékban eltalálja és különteszi a sötéteket! :o))) És persze teregetni is nagyon jó móka... :o)

És igen... Egyre többet beszél és beszél és beszél... :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása