Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Tejfakasztó buli apának...

2009.04.25. 13:44 - Dujv

Igen, igen... ilyen is volt... Amíg mi a kórházban voltunk, apa és a barátai megünnepelték Panna születését. :o))) Mindjárt le is írom, hogy sikerült a buli, de előtte szeretném nekik megköszönni az ajándékot, ami itthon várt minket.

Panna születésének másnapján reggel Milán kapott egy mailt, amiben ez állt:

Felkelt a nap, új életet adván
Kilépsz a lépcsőházból, mit nem láttál még az utcán?
A földből, kinőtt egy új élet, mint gyermeketek
Fogadjátok tőlünk-e jelképes életet, CSAK NEKTEK!

Neve - Morus alba ‘Pendula’- született 2009. 04. 17-én.

Gondozzátok becsülettel!

Barátaitoktól.

Ezúton is köszönjük Nektek Fiúk-Lányok, nagyon-nagyon jól esett, és ígérjük, ugyanúgy gondozni fogjuk, mint a kislányunkat.

Szóval apa bulija is klasszul meg volt szervezve!

A kis fa mellé kapott egy kosárkában egy rózsaszín pólót, aminek az elejére "PANNA", a hátuljára pedig "KEZDŐ APUKA" feliratot nyomtattak. Ezt kellett felvennie, és este 7-re készenlétben állnia. Ennyit tudott csak az estéről.

Hétre jött érte egy taxi, és kapott egy borítékot. Abban rejtvény szerűen le volt írva, hogy hová is kell vitetnie magát a városban. Miután kitalálta, irány az első vendéglátó helyiség... :o))) Ott a feladat: meginni egy tequilát, fotót készíteni erről a telefonjával, és ha ezeket teljesítette, akkor kaphatta meg a következő borítékot, benne egy cumival és a következő állomás leírásával. Mivel apa önfeláldozó - főleg a kislánya érdekében - természetesen teljesítette a feladatot (mind a 8 helyen)! :o))) Jófejség volt a dologban, hogy az utasítások egyre nagyobb betűmérettel voltak nyomtatva, gondolván arra, ha esetleg hatnak a felesek, még úgy is el tudja őket olvasni... :o)))

Az utolsó állomáson már várták a barátaink, így már az egész társaság együtt ünnepelhetett tovább.

Jelzem, a buli jól sikerült, eredményes volt tejci ügyben... Reméljük ez így is marad! :o)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rencsi75 2009.04.25. 21:28:01

Irtó jófej barátaitok vannak!!!!!!! Ritka az ilyesmi!!!!
Panna pedig egyre szebb!!! Gréti meg nagyon cuki, bárcsak Brooklyn is ilyen érdeklődő lenne:-(

Dujv 2009.04.26. 12:45:49

@Rencsi75: Szió!!! Igen, tényleg jófejek, szeretjük Őket!
Gréta kutya tényleg érdekesen viselkedik... Pont egy éve voltak kiskutyái, és szerintem azok az emlékek jöttek fel neki a babahangok hallatán. Brookotok meg ugye fiú kutyus, gondolom ezért fogadja másként a bébit... Nagyon figyeli Panna rezdüléseit, ha csak a bébiőrön keresztül hallja, akkor is rohan oda, és nézi, hogy mi baja lehet. :o)))
Puszi


süti beállítások módosítása