http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

2 hónapos fotózás...

2009.06.21. 21:01 - Dujv

Szerdán voltunk a fotósunknál Pannával! Nagyon szuper családi képek készültek, és ma megkaptuk a nyers változatokat. Mutatok párat belőlük, de a véglegesek biztosan még szuperebbek lesznek! :o))) 

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Védőnőnél...

2009.06.18. 20:29 - Dujv

Ma voltunk a két hónapos státuszon a védőnéninél. Minden okés Pannával, nagyon szépen nőtt! És a védőnő szinte ujjongott, mikor mondtam, hogy már csak anyatejet kap a kicsilány! :o))) Méretek: Súly: 4750 gramm (egy hónapos: 3830 gramm) Magasság: 57 cm (egy hónapos: 54 cm)…

Ma két hónapos Panna...

2009.06.17. 12:55 - Dujv

Hihetetlen, de már két hónapos nagylányom van, aki napról napra ügyesedik!!! Ma fordult meg először a hasáról a hátára!!! És úúúúúúúúgy örült magának, majd megzabáltam! Azóta résen vagyok a kamerával, de még nem volt ismétlés... :o))) Viszont van újabb…

Lassan felfedezem a kezeimet...

2009.06.15. 11:33 - Dujv

Panna kezdi a kezecskéit felfedezni. Már rájött, hogy ha használja, csörög-zörög a játék, és ez tetszik neki! :o))) Napról napra fejlődik, ügyesedik!   



süti beállítások módosítása