http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Év eleji betegség...

2012.01.11. 19:48 - Dujv

Pénteken este Panna már köhécselt egy picit, de reméltük, hogy nem merül bele a dologba. Aztán szombatra nagyon csúnyán kezdett köhögni, az orra is folyt, majd kis hőemelkedése is lett. Szerencsére nem fajult továb a dolog, kapja a Rhinatiol köptetőt, fújjuk a nóziát orrsprayvel, illetve tegnap azért megmutattam a doktornéninknek is, aki még Spiropent szirupot írt fel neki. Ha minden jól megy, holnap vagy csütörtökön már mehet is az oviba!!!

Addig is Lajos papa vállalta a bébiszitter szerepét, mivel az egy havi táppénzem miatt nem lenne jó ismét otthon maradnom... Szuperül elvannak ketten, nincs semmi gond! :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása