http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Szülinapi beszámoló... :o)

2011.04.18. 14:38 - Dujv

Hol is kezdjem... :o))) 

Annyi biztos, hogy jó fárasztó hétvégénk volt, minden napra jutott valami program, szinte 3 napon keresztül Panna szülinapját ünnepeltük! :o))) Szuper volt minden, Panna egy imádatos 2 éves nagylány, akit apájával együtt a világon a legjobban szeretünk!!!

Na, de kezdjük az elejéről...

Pénteken az oviban indult a szülinapi móka. Panna talán ezt várta a legjobban. Mivel már megszokta az ovis szülinapok forgatókönyvét, előre mondogatta, hogy most neki nem kell a széken csücsülnie a többiekkel, neki bizony lesz macis tortája, és elfújja a gyertyát! :o))) Reggel vittük magunkkal a macis tortát, ami már kinézetre is isteni volt. Ment is nagy boldogan Panna a többiekhez, én pedig már előre vártam a délutánt, hogy elújságolhassák, hogyan sikerült a szülinapozás az oviban... Otthagytam a fényképezőnket, hogy kattintsanak pár képet a kis kétévesemről a "buli" közben! :o)

Mikor mentem érte, azzal fogadott az óvónéni és a dadus, hogy naggggggggggyon finom volt a torta!!! Egy kis szelet maradt, hogy mi is meg tudjuk kóstolni, de egyébként a gyerkőcök megették mindet! Többször repetáztak belőle, mindenkinek nagyon ízlett!!! :o) Panna pedig szaladt és mutatta, hogy milyen szuper nyakláncot kapott Lilitől, milyen hajcsatot az Annától, és milyen aranyos "tigris cicát" az óvónéniktől. :o))) Aztán hazafelé a kocsiban elmesélte, hogy kimindenkitől kapott puszit, ki melyik dalt énekelte neki (mondjuk itt szerintem volt egy kis Panna-féle füllentés), hogy fújta el a gyertyát, és hogy mennyit evett a macis tortájából. :o)

A szuperül sikerült ovis buli után kimentünk Adriékhoz "tereprendezni", mivel ott tartottuk a kertben a családi szülinapot vasárnap. Pannát (és engem is) itt érte a következő óóóóóóóóriási meglepetés!!!! Apája egy saját, különbejáratú ugrálóvárral lepte meg az ő két éves nagylányát, ami egész hétvégére csak Pannáé volt!!! Húúúú, azt az örömet látni kellett volna... A lányom hallásával minden rendben, mert ahogy kiszálltunk Adriék előtt a kocsiból, és meghallotta az ugráló jellegzetes zúgását, már mondta, hogy "ugjájóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó"! :o))) Persze rögtön ki is próbálta, óriási kacagások közepette! Nagyon tetszett neki. :o) Aztán két ugrálás között segített egy kicsit kertészkedni is, ügyesen sepregetett, segített a fűmagot beletaposni a földbe, és persze talicskázni is szeretett volna... :o)

Szombaton délelőtt családi - de leginkább Panna - fotózásra mentünk Dunakeszire egy nagyon kedves fotóshölgyhöz (www.szilvifoto.hu). Hát, el kell hogy mondjam, nagyon fárasztó ez a dolog!!! :o))) Főleg nekünk, felnőtteknek, akiknek egy-egy mosolyért keményen meg kellett dolgoznunk! :o))) De a lényeg, hogy tuti szuper képek készültek, voltunk külső helyszínen is, egy lovardánál, és voltunk stúdióban is. Sok-sok kép készült, különböző rucikban, különböző kellékekkel, kb. 3 hét, mire a teljes anyagot megkapjuk. :o)

Kora délután értünk haza, és egy gyors ebéd után természetesen menünk ugrálózni!!! :o)))

Az ugri-bugri után újabb szülinapi meglepetés várta Pannát, átjöttek a barátaink megköszönteni őt! És persze az ajándék sem maradhatott el, Panna egy szuper rajztáblát kapott, amit azóta is előszeretettel "ír" tele Pannákkal, macikkal, anyákkal és apákkal, és egy szuper csajos táskát is Panna felirattal (ami spec. nekem is nagyon bejövős) :o))) Köszönjük szépen Eszter és Henrik!!! :o)

Jut eszembe, nem is meséltem, hogy Panna a héten egyik reggel Henrikkel ment oviba... :O))) Sajna elkapott egy vírus, ami miatt egyszerűen nem tudtam kilépni a lakásból, egyéb helyiségek hívogattak folyton, így muszáj volt szólnom valakinek, hogy ugrassza el Pannát a munkahelyére. Az én lányom tisztára bezsongott attól, hogy nem anya viszi, hanem a Henrik, szinte ugrott a nyakába, mikor megérkezett érte! :o))) Nem is volt semmi gond, elbeszélgettek az úton, Panna néha félre akarta vezetni a Henriket, hogy ő bizony nem ebbe az oviba jár, de aztán szerencsésen megérkeztek... :o)

Mivel így benne voltunk az ajándékozásban, mi is odaadtuk apával az előszülinapi ajándékunkat... Mégpedig egy hercegnős sátrat!!!!!!! Itt is volt nagy öröm, rögtön összeraktuk, Panna kihordta az összes babáját, takaróját, párnáját, pelusát a sátorba, és beköltözött... :o)))

Végül eljött a vasárnap, az igazi szülinapi party! :o))) Az időjárás is kegyes volt hozzánk, sütött a nap, meleg volt, igazi kerti-bográcsozós idő kerekedett! 

Panna aludt ebéd után egyet, és kipihenve érkezett a buliba ahol persze egyből az ugrálót vette célba! :o))) Aztán megköszöntöttük Cilust, az unokatesómat, aki egy napon ünnepel Pannával. Az én kicsi lányom fenemód büszkén adta át a tortát, amit együtt csináltunk vele! Ő segített a habot enni, illetve a mandulát és a csokit a tetejére rakni... :o)))

Mikor mindenki megérkezett, jött Panna köszöntése is. Hoztuk a macis tortát, rajta két gyertyával, amit ügyesen el is fújt. Már ahogy a tortáért mentünk, hallottam, hogy mondogatja: "köszönöm szépen", vagyis jöhetnek az ajándékok! :o))))))

Húúú, rengeteg mindent kapott, nem is biztos hogy fel tudom sorolni...

Kapott cipőket (4 párat!!!), babákat (kicsit is, nagyot is), ruhákat és vásárlási utalványokat, könyvet, fa puzzle-t, fa gyöngyfűzőt, pénzt a perselyébe, fürdőruhát, csitt-csattokat, buborékfújót, csokikat... Felsorolni is nehéz! :o))) Az biztos, hogy mindnek nagyon-nagyon örült!!! Mikor este fél 8 körül hazaértünk, azt hittem pikk-pakk ágyba tudom dugni, hisz látszott rajta, mennyire fáradt. De nem így lett ám!!! Minden játékkal játszani kellett még, minden babát bepakolni a sátrába le és felvenni a ruháikat, cipőiket, mindegyik új cipőjét felpróbálta EGYEDÜL (aztán szépen libasorba kellett állítani őket a szobája közepén), az összes kapott rucit fel kellett próbálni, stb. Szóval lett vagy tíz óra mire elaludt... :o)

Itt ért véget a szülinapi móka, köszönjük szépen mindenkinek, aki eljött és velünk ünnepelt! :o)))

Ha szeretnél még szülinapi képeket nézegetni, kattints ide: Panna 2. születésnapja!

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocska21 2011.04.18. 23:42:27

Boldog szülinapot kívánunk itt is a kiscsajnak!
Látom a hercegnőtök egy hercegnőhöz méltó szülinapi partyt kapott!
Nekem is egy ilyen gyönyörű szőke kiscsaj kelllllllllllllllllllllllllll!!!
Olyan szép és szőőőőke!
Nekem ez volt az álmom!Tökéletes pofi és gyönyörű baba....bár ez a része be is jött :) CSak megkukacosodott XD

Dujv 2011.04.18. 23:45:39

@kocska21: :o))))))))))) Köszönjük szépen! :o))))) Ne aggódj, majd Oli kistesója ugyanilyen szőke, kékszemű kiscsajszi lesz! :o)))


süti beállítások módosítása