Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Becézések...

2010.12.21. 15:00 - Dujv

Egy ideje Panna elkezdett mindent és mindenkit becézgetni. Ez lehet hogy életkori sajátosság??? Emlékszem, mikor nyáron együtt nyaraltunk egy baráti házaspárral és két kisfiúkkal, akkor a nagyobbik, Dodó épp annyi idős volt, mint Panna most. És nála is ment a becézgetés ezerrel. Náluk mindenki -ka-ke re végződött, pl. anyaka, apaka, stb. :o)))

Na, nálunk is hasonlóan mennek most a dolgok: apuci, anyuci, mamoci, papoci... Gréta kutya egyszerűen csak Grétus lett! :o)))) Tegnap mikor jöttünk haza az oviból, Panna az autóból mindennek és mindenkinek köszönt! Szia néni, szia bácsi, szia autó éééééés szia BUSZUS! :o))) Vagyis a buszt is becézte! :o))) Éééééédes volt nagyon, jót nevettem rajta. Egyre többet és ügyesebben beszél, szinte már mindent megértet velünk. Hiába... olyan nagylány már... :o)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piggi77 2010.12.25. 11:11:58

Kristóf is mindent becézget. :D Cumika, sapika.... :D


süti beállítások módosítása