http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Blog leírása

Hát, én is elkezdtem írni ezt a blogot sok más kismamához hasonlóan... Mindenki azt mondja, nagyon jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogyan alakult az élet, milyen érzések, kérdések, kétségek kavarogtak bennem a babavárás során, és utána... Lilypie Fourth Birthday tickers Hamarosan 30 éves leszek, van egy csodálatos férjem, akit imádok, szuper családom van akiket nagyon szeretek és remélem ők is viszont, és ami mostanság a legfontosabb: 2009. április elejére várjuk kisbabánk, Molnár Panna érkezését.

web counter
web counter E-mail címem: fodor.roberta@gmail.com

Vendégkönyv

Ide egyszerűen írhatsz a bloggal vagy bármi mással kapcsolatban. :o) Guestbook

Utolsó kommentek

Ajánlom figyelmetekbe! :o)

nori.at banner

Szülinapi képek! :o)

2010.04.19. 10:21 - Dujv

Nagyon jól sikerütl Panna 1.szülinapja. Szerintem mindenki jól érezte magát, jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, még bowlingozás is volt! :o))) Panna is jól viselte a jövés-menést, bár összesen egy órát aludt egész nap. Mikor megjöttek a vendégek, akkor volt egy kis sírás (hirtelen sok ember, sok élmény, stb.), de aztán a buli végére annyira megbarátkozott, hogy mindenkinek osztogatta a puszikat. :o)))

Rengeteg ajándékot kapott, egytől egyig szuperek és hasznosak!!! :o))) Gazdagabb lett C&A-s és H&M-es vásárlási utalányokkal, jutott pénz a perselyébe is, kapott egy triciklit, egy fabicajt, csini kétrészes fürdőrucit, esőkabátot nadrággal, tavaszi csajos ruhákat, egy virágcsokrot telis-teli hajcsatokkal, zenélős FP bele-bele játékot, Hello Kitty labdát... Hűűűűűűűűű, felsorolni is hosszú! :o)))

A buli helyszíne is nagyon bejött neki, jóóóóóó nagy tér volt, lehetett jönni-menni, rohangálni, lépcsőzni. Nem sokat ült az asztal mellett... :o)))

Még vártuk a kaját, kinézte a Milán italához járó lime-ot, és azt ette!!!!!! Megkóstoltam, rettentően savanyú volt, de neki ízlett. Igaz, a savanyúuborkát is kajolja ezerrel! :o)))

Az új bicajjal... Azt hiszem bejövős lesz, elücsörgött benne, amíg volt aki tologassa! :o)))

Voltak pillanatok, mikor majdnem elaludt, de aztán újra valami újdonságot talált, és már ment is! :o)))

Torta a vendégeknek...

Torta a babának... Hát, az "elvárásokkal" ellentétben nem maszatolta össze magát, kicsit kenegette a torta tetejét, kicsit megcsipkedte a csokit, de aztán már fintorgott és nyújtogatta a kezét, hogy töröljük meg, mert piszkos lett. :o))))

Azért megkóstolta a tortáját (túrós-gyümölcsös volt belül), és egy jó adagot be is vágott belőle. Hiába, az édesség csúszik... :o)))

Hazavittük Panna tortájának a maradékát, és gondoltuk majd este, fürdés előtt leültetjük mellé, hátha lehet jóóóó maszatolós képeket csinálni. Na, ez Pannánál nem működik. Először csak messziről nézegette, és a végén meg jól megtaposta, meg ráült. :o))) Aztán már nyüszi volt, hogy menjünk fürdeni, mert nem érzi jól magát maszatosan. :o)))

Gondoltuk, Gréta is részesüljön a szülinap örömeiből, megkínáltuk a torta maradékkal. De érdekes módon csak megszaglászta és nem evett belőle... :o)))

Úgyhogy így ért véget Panna 1. szülinapi tortája! :o)))

http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/signup.php?a_aid=Dujv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása